banner102

Çaykara Kaymakamı değişti!

Çaykara´nın yeni Kaymakamı Konya Emirgazı Kaymakamı Salih Çiğdem oldu

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Eylül 2018 Salı 20:38
Çaykara Kaymakamı değişti!

 "2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ise Resmi Gazete´de yayımlandı.

Erzincan Vali yardımcısı görevine atanan Kaymakam İhsan Ayrancı ile boşalan Çaykara Kaymakamlığına Konya Emirgazi ilçesi Kaymakamı Salih Çiğdem atandı.

Salih Çiğdem Kimdir?

Kaymakam Salih Çiğdem 08.02.1983 yılında Nevşehir de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. İçişleri Bakanlığındaki görevine 2015 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak başladı. Nevşehir, Ürgüp, Kırşehir Kaman İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara´ da merkez teftiş stajlığını tamamladıktan sonra Kastamonu Hanönü Kaymakam vekilliği olarak görev yaptı. Ürdün Amman´ da Yurtdışı stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı Olur´ u ile Konya Emirgazi Kaymakamlık görevini başladı. İngilizce ve Arapça bilen Kaymakam Salih Çiğdem evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak ilçemize yeni atanan Kaymakam Salih Çiğdem´e yeni görevinde başarılar dileriz.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 04.09.2018 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90