banner102

Çaykara Saadet Kadıoğlu ile Yola Devam Edecek

Saadet Partisi (SP) Çaykara İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, İlçe binasında gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Nuri Kadıoğlu tekrar başkanlığa seçildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Aralık 2014 Perşembe 03:03
Çaykara Saadet Kadıoğlu ile Yola Devam Edecek

Çaykara İlçe Binasında gerçekleşen Kongreye, Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli,  Sadet Partisi İl Başkanı Av Selçuk Özderya, İl Başkan Yardımcısı Necati Eraydin, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celala Vahapoğlu, Hayrat İlçe Başkanı Ömer Çelebi, Maçka İlçe Başkanı Hikmet Aydın,  Dernekpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Türk,  İl Gençlik Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, CHP ilçe Başkanı Mehmet Yazıcı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mehmet Savaş Dündar, delegeler ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan kongrede İl Başkan Yardımcısı Necati Eraydin, İl Gençlik Başkanı Muhsin Aksoy, İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Öner ve Emekli imam Tahsin Alkan kısa bir selamlama konuşmaları yaptıktan sonra kürsüye Trabzon İl başkanı Av Selçuk Özderya çıktı.

'Öncelikle ahlaki ve manevi ideallerimizi ihya etmek istiyoruz' diyen Özderya, "Biz ekonomik, sanayi ve teknoloji yönden bu ülkeyi kalkındırmak, dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak istiyoruz. Barışı ve huzuru sadece ülkemizde değil, bütün dünyada adil nizamın kurulmasından yanayız" dedi.

Konuşmaların sonunda seçime geçildi ve tek liste halinde gidilen seçimde Mehmet Nuri Kadıoğlu İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.12.2014 03:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-12-18 17:03:30

KADIOĞLU KARDEŞİMİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM. TAM BİR DAVA BİLİNCİ İLE ÇAYKARA KADROSU YOLUNA DOLUDİZGİN DEVAM EDECEK İNŞALLAH

banner90