banner102

Çaykara'da Feci Kaza 1 Ölü 4 Yaralı

Çaykara'nın Uzungöl Mahallesi Yaylaönü yolunda otomobil uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ekim 2014 Çarşamba 14:14
Çaykara'da Feci Kaza 1 Ölü 4 Yaralı
7 Ekim Salı günü Akşam saatlerinde Uzungöl- Yaylaönü yolunda trafik facıası yaşandı. Kaza, akşam saat 19:30 sularında Uzungöl- Yaylaönü yolunda meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Uzungöl'den Yaylaönü yönüne giden İskender Toprak yönetimindeki 61 FD 336 plakalı otomobil Uzungöl’e 1.5 kilometre uzaklıkta havanın sisli olması nedeniyle virajı alamayarak 300 metre uçuruma yuvarlandı. 

Kazada, Fatma (Nazime) Toprak olay yerinde hayatını kaybetti.  Araçta bulunan sürücü İskender Toprak, Selçuk Torak, ölen Fatma Toprak'ın eşi Ali Sait Toprak, oğlu Salih Toprak yaralandı. Yaralılar, Ambülânslarla önce Of Devlet hastanesine, oradan da Trabzon’daki değişik hastanelere nakledildi.

İskender Toprak Trabzon Fatih Hastanesine, A.Sait Toprak KTÜ Farabi hastanesi Tıp Fakültesine, Selçuk ve Salih Toprak ise Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddi olmadığı ilk gelen bilgiler arasında.

Öte yandan kazadan sonra Yaylaönü ve Uzungöl’den yüzlerce vatandaş özel araçları ile kaza yerine ulaştı. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu ve kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Kaynak: caykaragundem

Son Güncelleme: 11.10.2014 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90