banner102

Çaykara'da Heyelan! - VİDEO

12 Nisan Salı günü meydana gelen heyelan sonrası bugün Çaykara’ya bağlı Köknar, Uzuntarla ve Karaçam Mahallelerinin yolları tek şerit halinde açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Nisan 2016 Perşembe 16:54

Heyelan sonrası yol açma çalışmaları sürerken, Çamlıkaya HES'inde yaşanan büyük çaplı maddi hasar sonrası elektrik üretiminin aksadığı bildirildi.

Mehmet Şeker'in facebook sayfasından paylaştığı video, heyelanın büyüklüğünü ve gün ortasında olmasına rağmen o anda yolda kimsenin olmayışı şükrettirici bir sebep oldu.

Çamlıbel Mahallesi  mevkiinde yer alan  Çamlıkaya HES su toplama alanının hemen yan tarafında meydana gelen heyelan Çaykara-Karaçam-Bayburt yolunun kapanmasına sebep oldu. İş makineleri yol açma çalışmalarına devam ederken Köknar-Uzuntarla ve Karaçam Mahallelerine ulaşım açılan tek şeritten sürdürülüyor. 

Haber Foto : Yasin Kundakçı
Video: Mehmet Şeker

Son Güncelleme: 14.04.2016 17:10
Anahtar Kelimeler:
çaykaraHeyelanHES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90