banner102

Çaykara´da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Çaykara Karaçam Yolunda otomobil uçuruma yuvarlandı 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

21 Ağustos 2015 Cuma 22:21
Çaykara´da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı
Çaykara Karaçam Mahallesinde Otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Karaçam Mahallesinden İsmail Aydoğan Trabzon'da 3 gün önce hastanede doğum yapan eşi Nebahat ve yeni doğan bebeğini otomobiline alarak Çaykara ilçesine geldi. Buradan Kayını Soner Sıvaz (17) ile arkadaşı Sedat Yanık (17)´ı otomobiline alan Aydoğan, öğleden sonra Karaçam´a gitmek için yola girdi. Çaykara-Karaçam yolu üzerinde alçak köprü Mevkiinde seyir halindeyken stabilize yoldan asfalt yola girerken yaklaşık 150 metre uçuruma yuvarlandı. 

Yoldan geçen vatandaşların gürültü duymalarının ardında araç yuvarlandığını fark ettiler. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye Çaykara´dan 112 Acil ambulansları ile Trabzon´dan Akut kurtarma ekipleri sevk edildi. 

İlk gelen bilgilere göre, Araçta bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi Soner Sıvaz olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü İsmail Aydoğan eşi Nebahat Aydoğan ve 3 günlük bebek ile Sedat Yanık yaralı olarak ambulanslarla Karadeniz Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre kazada ölen 17 yaşındaki Soner Sıvaz ile arkadaşı 17 yaşındaki Sedat Yanık Üniversite sınavlarına hazırlandıkları öğrenildi.

Kazada Ölen 17 yaşındakı Soner Sıvaz´ın Çaykara Anadolu lisesi 12 sınıfında çok başarılı bir öğrenci olduğu, kendisinden önümüzdeki yıl üniversite sınavında Türkiye´de dereceye girmesi bekleniyordu.  

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazada ölen 17 yaşındaki Soner Sıvaz´ın cesedi Çaykara Dr.M.İlhan Durgun Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

caykaragundem.com

Son Güncelleme: 22.08.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90