banner102

Çaykara'nın Yeni Kaymakamı M. Gül Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Trabzon'un Çaykara ilçesine atanan eski Gaziantep Karamış Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara'da görevine başladı.

03 Ekim 2014 Cuma 04:14
Çaykara'nın Yeni Kaymakamı M. Gül Göreve Başladı

Yaklaşık iki yıldır Gaziantep’in Karkamış ilçe Kaymakamlığı görevini yürüten Mustafa Gül, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Trabzon’un Çaykara ilçesine atanmıştı.
Çaykara'nın yeni Kaymakamı Mustafa Gül, 2 Ekim 2014 Perşembe günü görevine başladı.

Mustafa Gül Kimdir?

2004 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Mustafa Gül, 2005-2009 yılları arasında Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nda Hazine Kontrolörü olarak görev aldı. Daha sonra 96. Dönem Bolu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yaptı. Ardından Bolu ilinde stajının ardından da Konya ilinde teftiş, Sakarya Akyazı ilçesinde refiklik ve Sakarya Karapürçek ile Bolu Mengen ilçelerinde vekâlet stajlarını tamamladıktan sonra 14 Mart 2012 tarihinde Karkamış ilçesine Kaymakam olarak göreve başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Kaymakamlık kararnamesi ile birlikte Çaykara Kaymakamlığı görevine atandı.

Son Güncelleme: 03.10.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90