banner102

Cumapazarı'nda Trafik Kazası

Sabah saatlerinde Cumapazarı yakınlarında Çaykaralı iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Şubat 2016 Cuma 00:46
Cumapazarı'nda Trafik Kazası

Edinilen bilgilere göre Çaykara Şahinkaya Mahallesinden emekli öğretmen Mehmet Sabri Murutoğlu’nun kullandığı ve içerisinde eşi Fatma Murutoğlu’nun da bulunduğu özel otomobil Çaykara’dan Trabzon’a istikametine giderken karşı yönden gelen Çaykara Halk Bankası Müdürü Onur Kamiloğlu’nun kullandığı özel otomobil ile çarpıştı.

Kaza, Dernekpazarı Gülen Mahallesi (Visir) köprüsü geçildikten sonra Hidroelektrik Satral karşısında meydana geldi. Mehmet Sabri Murutoğlu’nun kullandığı otomobil yoldaki gizli buzlanma nedeniyle kayarak karşı yönden gelen Onur Kamiloğlu yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada Mehmet Sabri Murutoğlu direksiyonun göğsüne çarpması sonucu göğsünden, eşi Fatma Murutoğlu belinden yaralandı. Halk Bankası Müdürü Onur Kamiloğlu ise hafif aralandı. Araçlarda ağır hasar meydana geldi.

112 Acil Ambulansı ile Of Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Onur Kamiloğlu’nun tedavisi ayakta yapılarak taburcu edilirken Mehmet Sabri Murutoğlu ve eşi Fatma Murutoğlu müşahede altında tutuluyor.

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal yaralıların durumunun iyi olduğunu, tedbiren bir ya da iki gece kadar müşahede altında tutulacaklarını ifade etti.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 05.02.2016 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90