banner102

İSOMDER Uzungöl’de Toplandı

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Başkanlık divanı toplantısını Genel Başkan İlhami Uçan’ın katılımı ile Uzungöl’de gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Şubat 2017 Pazartesi 16:36
İSOMDER Uzungöl’de Toplandı

Bir günlük kamp şeklinde gerçekleştirilen Başkanlık Divanı toplantısında, her geçen gün önemi artan ve milli ve manevi değerlere aykırı gelişen sosyal medya üzerindeki bu olumsuzlukları düzeltme noktasında yaptıkları ve yapacakları çalışmaları değerlendirdiler.

Toplantı sonrası açıklama yapan İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, her geçen gün kullanıcı sayısı artan sosyal medyanın kontrollü kullanılmaması halinde büyük sorunlara yol açacağını söyleyerek bu konuda yetkililerin önlem alması gerektiğini söyledi. Uçan, “Toplumu yönlendirmede en etkili araçlardan biri olan sosyal medyanın toplumun yararına kullanılması için geniş istişareler sonucu İSOMDER’i kurduk. Ülkemizde ve dünyada sosyal medyayı kullananlara iyiyi, güzeli, faydalıyı ve adaleti göstermek ve bu kapsamda paylaşımlarla toplumu olumlu yönde yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkan İlhami Uçan’ın yanı sıra, Genel Sekreter Veysel Çakır, Tanıtma Başkanı Hayrettin Aksu, Halkla İlişkiler Başkanı Murat Sipahi, Müesseseler Başkanı Cihad Nedim Biçer, Eğitim Başkanı Mehmet Koç, Denetleme Kurulu üyesi Cafer Dağcı ile Trabzon İl Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu katıldı.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.02.2017 16:37
Anahtar Kelimeler:
İlhami Uçar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90