banner102

Karla Kaplı Yayla Yolları Açılıyor!

Yayla mevsimi öncesi Çaykara´ya bağlı yaylalarda karla kapalı olan yolların açma çalışmaları devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mayıs 2017 Pazartesi 13:39
Karla Kaplı Yayla Yolları Açılıyor!
Baharın gelmesiyle birlikte Yayla severler Yayla yollarının açılmasını dört gözle beklerken Trabzon Büyük Belediyesine ait iş makineleri, Çaykara´ya bağlı Yayla Yollarını açma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Daha önce açılan Sultanmurat ve civar yaylalarının yanı sıra Şekersu yayla yolunun trafiğe açılma çalışmaları da devam ediyor.

Öte yandan Tufa, Bayraklı, Çahmut, kurtdağı ve malakamboz yaylalarının yol açma çalışmaları devam ediyor. Çaykara´da yaklaşan yayla mevsimi için göçlerin başlamadan yollarını açmayı planlayan Çaykara Belediyesi ekipleri, yolların yüzde 80’nin açıldığını, kalan yollarında kısa sürede açılacağını bildirdi.

Bu yıl belli aralıklarla üst üste yağan karla birlikte Yaylalarda 4-5 metreyi bulan Kar kürtüklerinin oluşması yol açma çalışmalarını zorlaştırdığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre yayla yollarının tamamının bir hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 01.05.2017 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90