banner102

Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu.

Of, Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerinin en iyi masa tenisi şampiyonları Çaykara İlçesinde yarıştılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2017 Pazartesi 21:48
Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu.
Çaykara Kaymakamlığı tarafından planlanan ve Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu tarafından düzenlenen Masa Tenisi müsabakaları sonuçlandı.

19-20 Nisan Tarihleri arasında Zeki Bilge İlkokulunda düzenlenen Masa Tenisi müsabakalarına 32 sporcu katıldı. Of,Dernekpazarı ve Çaykara İlçesinin en iyi Masa Tenisi yarışmacılarının katıldığı turnuva ilgiyle izlendi.

Turnuvaya katılan sporcular önce grup aşamasında birbirleri ile karşılaştılar.Gruplarda başarılı olan yarışmacılar bu defa önce son 16,sonra son 8 sonra da son 4 turunda birbirleri ile eşleştiler.Final Müsabakası Muharrem  Uzun ile Zihni Boz arasında oynanırken Üçüncülük maçında ise Ömer Avcı ile Celalettin Akçadoğan karşı karşıya geldiler.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI FİNAL MÜSABAKALARINDA

Final Müsabakalarını Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan da izledi.

DERECELER

Turnuva Şampiyonu:Muharrem Uzun

Turnuva İkincisi:Zihni Boz

Turnuva Üçüncüsü:Ömer Avcı

Turnuva Dördüncüsü:Celalettin Akçadoğan

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN GÖSTERİ MAÇI

Turnuvanın sona ermesinin ardından Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok arasında bir gösteri maçı oynandı.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 24.04.2017 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90