banner102

Önce Yazdı Sonra İntihar Etti!

Çaykara Anadolu lisesine 3 gün önce nakil olan bir öğrenci kendi Facebook paylaşım sitesinde intihar edeceği yazısını yayınladıktan yaklaşık 2 saat sonra intihar etti

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2015 Çarşamba 22:33
Önce Yazdı Sonra İntihar Etti!

Edinilen bilgilere göre Çaykara’da bir yıldan beri orman muhafaza memurluğu yapan Artvin-Murgul ilçesinden  Ali İ. Demirhan isimli babanın 15 yaşındaki Anadolu lisesi 1’nci sınıf öğrencisi Musa E. Demirhan, ailevi sorunları yüzünden Çaykara Hurmalık Mevkii, eski Şahinkaya yolu İmam Hatip Lisesi arkasında babasının silahıyla kafasına sıkarak intihar etti.

Çanakkale Zaferinin kutlandığı saatlerde Çaykara imam Hatip lisesi arkasında meydana gelen intihar olayı Çaykara ilçesinde zafer kutlamalarının buruk geçmesine sebep oldu.

Araklı Öğretmen okulu öğrencisi olan ve yaklaşık 3 gün önce Çaykara Anadolu lisesine nakil yaptıran Musa E. Demirhan  ailevi sorunlar yüzünden intihar edeceğini kendi sosyal Facebook paylaşım sitesinde  şu şekilde yazmıştı: “Tek yol intihar bunu moralim yerindeyken yapmalıyım son anda mutlu olsak” 

Yazmış olduğu bu mesajı yayınladıktan yaklaşık 2 saat sonra Çaykara İmam hatip lisesinin arkasında Orman Muhafaza memuru Babasının ruhsatlı silahıyla kafasına ateşleyerek intihar etti. 15 Yaşındaki öğrenci Musa E. Demirhan olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesi üzerine olay yerine gelen vatandaşlar yerde yatan gencin cesedi ile karşılaşınca yetkililere haber verildi.

Olayla ilgili Savcılık  inceleme başlatırken, genç öğrencinin cenazesi incelemelerinin yapılması ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Çaykara Dr.M.İlhan Durgun İlçe Hastanesine kaldırıldı.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.03.2015 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Nevzat 2015-03-23 15:48:12

gençler!.ölmek, bayılmak değildir..aklınızı başınıza toplayın..canı sıkılan intihara kalkışıyor..

banner90