banner102

Saadet Gençliği Çaykara’da Buluştu!

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kollarının her ilçede ayrı ayrı düzenleyeceği "Gençlik Buluşmaları" nın 2. ayağı Çaykara İlçesinde yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ocak 2015 Perşembe 00:21
Saadet Gençliği Çaykara’da Buluştu!
Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen "Gençlik Buluşmaları" programına Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı Eğitim Başkanı Mustafa Öztürk, İl Gençlik Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu, Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Cihat Gönan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Çelik, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, AGD eski Bölge Başkanı Ahmet Yakuphan, AGD Çaykara İlçe Başkanı İzzet Gönan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İstiklal marşıyla başlayan program Nurullah Köksal tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Sunucu Adem Yılmaz tarafından okunan şiirlerle devam etti.

Programda açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, programın yapıldığı salonun kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek "Meclis Başkanlığına giden süreçte bu salonda Çaykara Öğrenci Meclisi seçimlerine katılmıştık. O açıdan bu salonun ve Çaykara’nın benim için yeri çok farklıdır.” diye konuştu.

Salondaki katılımcılara yönelik konuşmalarına devam eden Aksoy, “Milli Görüş davasını zafere ulaştıracak kadrolar işte bu salondakilerdir. Heyecan istiyorsak bu heyecanı yaşayacak ve çevresine yayacak olanlar bu salondakilerdir. Sayımız az olabilir ama Yüce Allah şöyle buyuruyor: Gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız üstün olan sizlersiniz. Elhamdülillah bizler inanıyoruz ve Allah’ın izniyle galip geleceğiz.” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan emekli öğretmen Mustafa Öztürk, Milli Görüş davasının haklılığının sayılarla ölçülemeyeceğini söyledi. Konuşmasının devamında, Milli Görüş teşkilatlarının bir okul olduğunu ve bu teşkilatlarda görev alan gençlerin önümüzdeki günlerde ülkemizi yönetecek kadrolar olduğunu ifade etti.

Emekli Öğretmen Mustafa Öztürk tarafından yapılan sunumun ardından program sonunda yapılan çekilişle hediyeler talihlilere takdim edildi. Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu tarafından yapılan hediye takdimlerinin ardından program son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.01.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90