banner102

Saadet Kadıoğlu İle Devam Dedi

Saadet Partisi Çaykara İlçe Kongresi Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımlın olduğu kongrede 2011 Yılından bu yana Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanlığını yürüten Mehmet Nuri Kadıoğlu tek liste halinde girdiği seçimde üst üste üçüncü defa Çaykara İlçe Başkanlığına seçildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ekim 2017 Cuma 13:58
Saadet Kadıoğlu İle Devam Dedi
Kongrenin açılışının ardından İlçe Kongresi için geçici divan kurulu oluşturuldu. Divan kuruluna eski Milletvekili ve GİK üyesi Dursun Ali Düzenli, Mahmut Celal Vahapoğlu ve Ahmet Yakuphan tarafından oluşturuldu.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Soymer tarafından yönetim kurulu raporu ve gelir gider tablosu okundu. Açık oylama ile yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu ibra edildi.

BÜYÜK YÜRÜYÜŞ BAŞLIYOR


Kongrenin ilk siyasi konuşmasını yapan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede Trabzon İlimizde bulunan 18 İlçenin İlçe Kongrelerini tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başladı.

Sadece iki İlçelerinin kaldığını ondan sonra da 12 Kasım 2017 tarihinde Trabzon´da yapılacak olan İl Kongresini gerçekleştireceklerini İfade eden Başkan Cevat Kurt gittikleri her yerde insanların kendilerine olan özlemi gördüklerini ve de bu özlemin kendilerine farklı bir güç verdiğini sözlerine ekledi.

12 Ekim 2017 tarihinde Trabzon 19 Mayıs Klapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan İl Kongresi için Genel Başkan Temel Karamollaoğlu´nu Trabzon hava Limanında en az bin araçlık bir konvoy ile karşılamaya hazırlandıklarını ifade eden İl Başkanı Cevat Kurt yol boyunca 500 genç kardeşimizin Genel Başkanlarına eşlik edeceğini ve de en az 4000 kişinin katılımı ile Trabzon İl Kongresini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

BİZİM DAVAMIZ İSLAM´DIR

2 dönemdir büyük bir gurur ile Saadet partisi Çaykara İlçe Başkanlığını taşıdığını ifade ederek Sözlerine başlayan Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu Kongrelerini onurlandıran tüm katılımcılara şahsı ve teşkilatı adına teşekkür etti.

Bu kutlu görevi 6 senedir büyük bir gurur ile taşıdığını ifade eden İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu delegelerin vermiş oldukları destek ile seçime tek liste halinde gireceklerini ve de 3 sene daha Çaykara insanımıza hizmet taşıma sevdası yolunda çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın ifadeleri ile davalarını özetleyen İlçe Başkanı Kadıoğlu şu şekilde konuştu:

Bizim Davamız İslam´dır

Gayemiz Allah Rızasını kazanmaktır.

Hedefimiz Hak Nizamı Hakim Kılmaktır.

Arzumuz tüm insanlığın saadetidir.

Yolumuz ikna metodudur.

İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam ile mümkündür.

İslam ise Allah yapısıdır.

Dolayısı ile mükemmeldir.

Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz. Bütün mesele bu şerefli davada nasıl imtihan vereceğimizdir.

ÜMİT ÇEBİ-ÇAYKARA´DA OLMAK ÇOK GÜZEL


Çaykara İnsanını  çok sevdiğini ve de fırsat buldukça Çaykara İnsanımızı ziyaret etmeye gayret ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi  bu güzel kongre vesilesi ile de bir kere daha Çaykara İnsanımız ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Daha sonra günlük siyasi konularda fikirlerini ifade eden Başkan Ümit Çebi´nin konuşması katılımcılar tarafından heyecan ile takip edildi.

Saadet Partisi Çaykara İlçe Kongresine Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Araklı Eski Belediye Başkanı Ümit Çebi,CHP Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Yazıcı, Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar, Zonguldak Eski Milletvekili Zeki Eroğlu,Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu,S aadet Partisi Dernekpazarı İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Saadet Partisi Sürmene İlçe Başkanı Ali Memiş, Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Behram Yıldız, Ortahisar Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Özcan, Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener, Saadet Partisi Yomra İlçe Başkanı Selçuk Atasoy ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

TEK LİSTE HALİNDE SEÇİM

Tek Liste halinde Seçime katılan Mehmet Nuri Kadıoğlu kullanılan oyların tamamını alarak 3 sene daha İlçe Başkanlığına devam edecek.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

İLÇE BAŞKANI: Mehmet Nuri Kadıoğlu

ASIL ÜYELER

1-İlyas Yavuz

2-Seyfullah Kadıoğlu

3-İsmet Tuncer

4-Hasan abanoz

5-Vahap Çakmak

6-Sezai dinçer

7-Kamil Tuncer

8-Vahap Özen

9-Hasan Yüksel Yıldırım

10-Mehmet Karal

YEDEK ÜYELER

1-Cihat Gönan

2-Hasan Soyumar

3-Faruk Semizel

4-Abdullah Gönan

5-Sait Erdoğan

6-Ali Sait Toprak

7-Hasan Öner

8-Ahmet Aydın Yavuz

9-Mursel Mutlu

10-Ahmet Refik Ağırman

11-Nihat Demirhan

İL KONGRE DELEGELERİ

1-İlyas Yavuz

2-Seyfullah Kadıoğlu

3-Mehmet Nuri Kadıoğlu

4-İsmet Tuncer

5-Vahap Çakmak

6-Kamil Tuncer

7-İbrahim Öner

8-Sait Erdoğan

9-Vahap Özen

10-Abdullah Gönan








Son Güncelleme: 27.10.2017 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet yamuk 2017-11-13 22:10:37

saadet partisi saadet getirmez siyaseti bırakın ülkemize zarar veriyorsunuz ak parti varken boşuna çırpınmayın çırpındıkça batıyorsunuz

Avatar
Faruk Keleş @mehmet yamuk 2017-11-13 22:20:45

Mehmet bey, saaadet getirecek şeyin ne olduğunu biliyormusunuz? Eğer bilmiyorsanız bence onu öğrenin. abd nin ab nin israilin peşinden giden bir parti mi ülkemiz ümmete saadet getirecek?

Avatar
mehmet yamuk 2017-11-14 19:38:30

saat partisi avrupa birliğine nasıl bakıyor

banner90