banner102

Şehit Polisin Dikkat Çeken Paylaşımı!

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekat Şubesinde görevli Komiser Ahmet Çamur'un şehit olmadan önce internette yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Ağustos 2015 Salı 00:06
Şehit Polisin Dikkat Çeken Paylaşımı!

Ak Parti Trabzon Milletvekili aynı zamanda Çaykaralı olan Ayşe Sula Köseoğlu, geçtiğimiz Salı günü Trabzon Kızılay Merkezi’ne giderek ‘Kan ve kök hücre’ bağışında bulunmuştu. Köseoğlu vatandaşa da örnek olabilecek bu davranışını sosyal medya üzerinden ‘Kan Ver Hayat Ver’ başlığıyla saat 17:34’de paylaştı. Köseoğlu’nun bu paylaşımını bir çok takipçisi beğenip yorumda bulundu.

Yorumda bulunanlardan birisi de 15 Ağustos’ta Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Polis Özel Harekat Başkomiser Ahmet Çamur’du. Şehit Başkomiser, Köseoğlu’nun paylaşımına aynı günün akşamı saat 21:58’de ‘Hemşerim bizde dağlar da veriyoruz kanı. Sizin de güzel ama dağlarda kan vermek daha güzel’ yorumda bulunmuştu. Paylaşımından çok zor şartlar altında çalıştıkları anlaşılan Özel Harekat Şubesinde görevli Başkomiser Ahmet Çamur’un yaptığı yorumla, şahadete yakın olduğunu hissetmiş gibiydi.

 

Kaynak: caykaragazetesi

Son Güncelleme: 18.08.2015 00:08
Anahtar Kelimeler:
Ahmet Çamur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90