banner102

"Şehitleri Anma Merasimi" Programına Davet

Sultanmurat Şehitlerini anma ve Büyük Kur'an ziyafeti programı için Of'un Nabzı'na açıklama yapan Sultanmurat Camii ve Külliyesi Yaptırma Derneği Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, yapacakları bu anlamlı programa, katılabilecek herkesi davet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Haziran 2014 Perşembe 23:55

23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 13.00 da başlayacak olan ve Çay TV kanalından da canlı olarak yayınlanacak programa Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, Samsun Müftüsü Hafız Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Hafız Aziz Aydın, Hafız İbrahim Öner ve Trabzon İlçelerinden birçok müftü ile belediye başkanlarının katılacağı programa, Sultanmurat Camii ve Külliyesi Yaptırma Derneği ve Din Görevlileri Birliği Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım Of'un Nabzı aracılığı ile katılabilecek herkesi davet etti.

Telefon aracılığı ile Of'un Nabzı muhabirine bilgi veren Muhittin Hamdi Yıldırım, her yıl düzenli olarak yapılan Şehitleri anma programının manen çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, yapılacak olan anma programının önemine dikkat çekti.

Yıldırım, " Sultanmurat Camii ve Külliyesi Yaptırma Derneği olarak, kanlarıyla bu toprakları bizlere emanet eden ecdadımızı, layık olduğu bir şekilde anmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah şehitlerimizin ruhlarını sızlatacak programların yerine, ruhlarını yaad edecek programlar yapacağız." dedi.

Her yıl bu anlayış ile anma programları düzenlediklerini söyleyen Yıldırım, "Derneğimiz aracılığı ve hayırseverlerin destekleri ile, şehitlerimizi gelecek nesillere layıkıyla tanıtma ve onların fikirsel anlayışlarını anlatmak için bu programları düzenliyoruz. Amacımız sadece anmak değil, vatanı ve inançları için canlarını feda eden şehitlerimizin zor mücadelesini geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hissettirmektir." diyerek programa katılacakların evlatlarını da getirmelerini rica etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.06.2014 23:56
Anahtar Kelimeler:
Muhittin Hamdi Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90