banner102

Uzungöl'ün Sakinliği Dikkat Çekiyor..

Karadeniz'in en yoğun turistini bünyesinde bulunduran Uzungöl şu günlerde boş sokakları ve sakin bir görünümü ile dikkat çekiyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ekim 2015 Pazartesi 11:56
2015 Ekim ayına girdiğimiz şu günlerde Trabzon'un Çaykara İlçesi Uzungöl turistik bölgesindeki sakinlik dikkat çektiyor.
Yaz aylarında gerek trafik gerekse insan yoğunluğu ile adeta girilmez sokak görüntüsünü veren Uzungöl, şu günlerde boş sokakları ve sakin görünümü ile dikkat çekiyor.

Havaların soğuması ile kendini bir anda boş sokaklara bırakan Uzungöl, kısa bir süre önce araç kuyruğu, insan seli ile şehir görünümü veriyordu. Fakat kar yağışlarının henüz başmaladığı şu günlerde gerek havaların soğuması gerekse ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı Uzungöl'e giden turist sayısı bir hayli azaldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.10.2015 12:02
Anahtar Kelimeler:
Uzungöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2015-10-13 11:02:43

uzun gölde aşırı fiyat uygulanırsa sadece araplar gelşsin diye beklersiniz uyumayın fiyatlarınızla oynayın yuh artık geldik gördük abartılmış fiyatlar la orada kalınıtrmı be parayı cöpdemi buluyoruz sizler düşünün

banner90