banner102

Ahde Vefa Kur’an Kursu Hizmete Açıldı

Dernekpazarı Müftülüğü okul öncesi Kur’an eğitimine destek amaçlı 4-6 yaş çocuklar için Ahde Vefa Kur’an Kursu açtı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mart 2016 Cuma 23:30
Ahde Vefa Kur’an Kursu Hizmete Açıldı

 Dernekpazarı Kaymakamı Selim EROVAN beyin himayelerinde, müftülük görevine geçtiğimiz ay başlayan MüftüTercumanÖZBEK’İN öncülüğünde ve hayırsever Yusuf TÜRK’ÜN tahsis ettiği binada 4-6 yaş çocuklar için Ahde Vefa Kur’an Kursu açıldı.

Açılışa Trabzon İl Müftüsü Keramettin DEMİR, Dernekpazarı Kaymakamı Selim ERKOVAN, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet AŞIK, Dernekpazarı Müftüsü Tercuman ÖZBEK, Çaykara Müftüsü Ali Fuat BAYCAN, kamu kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını Dernekpazarı MüftüsüTercuman ÖZBEK yaptı. Açılışa katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden müftü en büyük teşekkürü yer tahsisi yaparak bu hizmete öncülük eden hayırsever Yusuf TÜRK’E yaptı.

Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet AŞIK ise ilçemize yeni değerler kattığı için Müftü Tercuman ÖZBEK’E teşekkür etti.

Daha sonra Dernekpazarı Kaymakamı Selim ERKOVAN konuşma yaptı. ERKOVAN, saçılan bu hayır tohumları elbet bir gün ülkemize hayat suyu olarak dönecektir. Bu eğitim yuvasının ülkemize, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Trabzon Müftüsü Keramettin DEMİR’de yaptığı konuşmada öncelikle ilçe müftüsüTercuman ÖZBEK’E teşekkür etti. DEMİR, çocukların ve eğitim yuvalarının önemine dikkat çekti. Geleceğimiz çocuklarımız için burada açılan kurs çok önemli bir tarihi adımdır dedi.

Konuşmaların ardından dua ve açılış yapıldı.

Sınıfları gezen protokol üyeleri çocuklarla tek tek ilgilendi. İl Müftüsü Keramettin DEMİR çocuklara sorular sordu. Aldığı cevaplardan, ezbere ve yüzüne Kur’an okuyan çocuklardan etkilenen il müftüsü böylesine önemli bir hizmet yuvasına öncülük eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Açılış ikram ile son buldu.

Ahde Vefa Kur’an Kursunda alanında uzman bayan eğitimciler dini, milli ve kültürel alanlarda eğitim verecekler.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.03.2016 23:34
Anahtar Kelimeler:
DernekpazarıAhde Vefa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90