banner102

Bu Gecikmeler Ölüm Geldiğinde mi Sona Erecek?

Dernekpazarı İlçesi Solaklı Deresi Kenarında Abdulvahap (Hışır) Şenocak’a ait beş katlı 20 daireli binada akşam saatlerinde çıkan yangın, itfaiye sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:41
Bu Gecikmeler Ölüm Geldiğinde mi Sona Erecek?
Edinilen bilgilere göre yangının çıktığı binanın çatı katının depo olarak kullanıldığı ve elektrik tesisatının olmadığı söylendi.

Yangını ilk fark eden Ali Cansız adlı vatandaş emniyete haber verdikten sonra binada oturanlar yangından haberdar oldu ve binadan dışarıya çıktılar.

Yangını duyan Dernekpazarı halkı birçok kez yangın olayında yaşanan itfaiye gecikmesini dile getirerek bu durumun bir an önce çözülmesini istediler.

5 Adet itfaiye aracı ile gayret gösteren itfaiye personeli canla başla çalışarak büyük tehlikeyi önlediler. Bir itfaiyeci oksijen tüpü olmasına rağmen fenalık geçirdi. Balkondan gören bir hanım hemen koşup ayran getirdi. Yangın  söndürüldü amma harcanan tonlarca sudan binada oturanlar büyük maddi zarar gördü.

İtfaiye konusunda geçtiğimiz hafta Büyük Şehir Belediye Başkanının ilçede muhtarlarla yaptığı toplantıda, Muhtarlar en çok itfaiye merkezinin ilçeye uzaklığından şikâyetçi olup, ilçede bir birimin olmasını talep etmişlerdir. Bu yangındaki gecikme aksaklığından sonra bu isteklerinide ne kadar haklı oldukları görüldü.

dernekpazarim.com

Son Güncelleme: 25.05.2015 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90