banner102

Cansız hakkında suç duyurusu!

Dernekpazarim.com'un haberine göre Dernekpazarı Belediye Caddesi’nde açılan arsa (cadde) ile ilgili Belediye Başkanı Cemal Cansız hakkında suç duyrusunda bulunuldu.

19 Temmuz 2013 Cuma 16:53
Cansız hakkında suç duyurusu!
Dernekpazarı Belediye Caddesi’nde açılan arsa (cadde) ile ilgili Belediye Başkanı Cemal Cansız hakkında suç duyrusunda bulunuldu. İsmi şimdilik saklı tutulan İddia sahibine göre  Belediye Başkanı CANSIZ; “imar programında yer almaması ve meclis kararı bulunmamasına  rağmen Yenicami Mahallesi yaya yolunu, akrabalarının menfaati gereği yıkıp arsa haline dönüştürdü. İddia sahibi Çaykara Mahkemesine ve Trabzon Valilik makamına şikayette bulundu.

Dernekpazarı Belediye Caddesi’nde açılan arsa (cadde) ile ilgili Belediye Başkanı Cemal Cansız hakkında suç duyrusunda bulunuldu.

İsmi şimdilik saklı tutulan İddia sahibine göre  Belediye Başkanı CANSIZ; “imar programında yer almaması ve meclis kararı bulunmamasına  rağmen Yenicami Mahallesi yaya yolunu, akrabalarının menfaati gereği yıkıp arsa haline dönüştürdü.

İddia sahibi Çaykara Mahkemesine ve Trabzon Valilik makamına şikayette bulunarak duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Son Güncelleme: 26.07.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90