banner102

Dernekpazarı AKP'de '3. Usta' dönemi

Adalet ve Kalkınma Partisi Dernekpazarı ilçesi 5. Olağan Kongresi yapıldı. Zeki Avni Usta üçüncü dönem tekrar seçildi.

hamitk
hamitk
14 Kasım 2014 Cuma 22:28
Dernekpazarı AKP'de '3. Usta' dönemi
 AK PARTİ Dernekpazarı İlçesinde 5. Olağan kongresini tamamladı. Erdoğan Bayraktar-Safiye Seymenoğlu- İl Başkanı Adnan Günnar tüm ekibiyle, Çaykara Belediye Başkanı   Hanefi Tok- Çaykara ve Dernekpazarı’nın eski Belediye Başkanları- Çevre den gelen Eski belediye başkanları ve partili vatandaşların çoğunluğu oluşturduğu kongreye Dernekpazarı Halkının ilgi göstermemesini  bir nevi sessiz protesto kabul ettik. 10 yıldır tüm kongreleri takip ettim. En  sönük kongre buydu. İlçe Başkanı Zeki Avni Usta kısa bir konuşmayla  açılışı yaptı. Divan teşekkül etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra Teşkilat Başkanı, Başbakan ve İçişleri Bakanının mesajları okundu. Kurucu Kaymakamımız İçişleri Bakanımız Efgan Ala ‘nın çelenginden başka çelenk olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Konuşmalara geçildi.

Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Âşık’ın konuşmasından sonra  İl Başkanı Adnan Günnar: Yaptığı konuşma da  partinin çok hizmetler sunduğunu ve Dernekpazarı’nda son10 yılın kıyaslanmasını istedi. Haksız’da değil doğrusu. Dernekpazarı son 10 yılda partiye sürekli artan oyla  destek oldu. Hatta Yurt Genelinde de ön sıralarda yer aldı. Karşılığında geriye ne dönüş yapıldığına bakalım. KOCA BİR  HİÇ. Evet. AK PARTİ Dernekpazarı’nda gösterebileceği hiçbir  eseri yok. Yol- Su diyecekler hiç oy alamadıkları yerlerde bile bizdekinden çok yol ve su hizmeti sundular.

Hükümet Binamız yok, Emniyet Binamız yok, Spor tesisimiz yok. 10 yıl öncesinden istimlâki tamamlanan Afet Evlerinin yerinde yeller esiyor. İlçemizde hem konukevi, hem otel hem de  bekâr öğretmenlere konut hizmeti veren öğretmenevini de kapattılar. İşte mukayese. Daha önceki kongrelerde salona sığmayıp koridorlara taşan vatandaşların bugün salonun yarısını dahi doldurmadıklarının nedeni irdelenmeli. Bu sessiz bir tepki olsa gerek.

Milletvekili Asiye Seymenoğlu ve bakanımız Erdoğan Bayraktar’ın konuşmasından sonra  Başkan Zeki Avni Usta  nın hazırladığı Nurettin Coşkun-Tevfik Eraslan- Abdulcelil Akyol-İmadettin Topal-Abdullah Gür- Osman Şenocak- Murat Biber-Halil Akyol- Numan Sabit Aydın- Hüseyin Kaldırım Kemal Erdoğan- Muammer Düzenli- Yaşar Falcı ve Yusuf Büyükten yeni yönetim oylanarak  oluştu.

Fahri Düzenli

Son Güncelleme: 14.11.2014 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90