banner102

Dernekpazarı İlçe Müftülüğünden şehitler gecesi

Dernekpazarı Bölge Kız Kuran Kursunda " Çanakkale Zaferi, Şehitleri Anma ve İstiklal Marşımızın Kabulü" konulu program çoşkulu geçti.

20 Mart 2013 Çarşamba 22:47
Dernekpazarı İlçe Müftülüğünden şehitler gecesi

Dernekpazarı İlçe  MüftülüğŸünce organize edilen ve Bölge Kız Kuran Kursunda gerçekleşŸtirilen "  ܇anakkale Zaferi, şžehitleri Anma  ve  İstiklal MarşŸımızın Kabulü" konulu program yoğŸun ilgi gördü.

İstiklal MarşŸımızın okunması ile başŸlayan program, ܇ayırbaşŸı Köyü Cami İ.Hatibi Erol SalihoğŸlu hocanın okuduğŸu Kuran-ı Kerimle devam etti.

Teoman Gedikli ve teknik masada İbrahim AltıntaşŸ  hocalarının görev yaptığŸı programda daha sonra Akköse Kuran Kursu öğŸrencisi Muhammed Fatih Kaldırım,  İstiklal MarşŸımızın on kıtasını ezbere okudu, Daha sonra Akköse Köyü Gültepe Mahalle Camii Uzman İmam- Hatibi Ahmet Bayraktar hocası ; Ü‡anakkale Zaferi, şžehitleri Anma ve İstiklal MarşŸımızın Kabulü " konularını slayt eşŸliğŸinde izleyicilere sundu.

Anlatımlarıyla günümüz dünyasına da vurgular yapan Bayraktar, ܇anakkale ve İstiklal MarşŸı ruhunu çok iyi anlamamız ve gereğŸini mutlaka yerine getirmemiz gerektiğŸini söyledi.

Ayrıca, yeni nesile, meslek taşŸlarına, izleyicilere ve Kuran Kursu öğŸrencilerimize sorumluluklarının çok büyük ve ağŸır olduğŸu mesajını verdi.

Kınalı Kuzular olan 15 lik çocuk denecek yaşŸtaki gönüllü askerlerimizin slaytları duygulu anların yaşŸanmasına neden oldu. Bayraktar hoca, son bölümünde İstiklal MarşŸımızın kısa bir açıklamasını yaparak sunumuna son verdi.

Program sonunda, Dernekpazarı İlçe Müftüsü Abdullah Aksoy kürsüye gelerek bir teşŸekkür konuşŸması yaptı. ܇anakkale'yi tarihte bırakmayıp tüm vecheleri ile günümüze taşŸımalıyız ve yeni nesile ne pahasına olursa olsun sahip çıkmanın gereklerini yerine getirmeliyiz. Aksi halde gelecek tehlikelerle dolu olacaktır, diyen İlçe Müftüsü Aksoy, Müftülük personeli ve K.Kursu öğŸrencilerince okunan 285 adet Hatm-i şžerif 'in duasını yaparak, program son buldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah Aksoy 2013-03-26 14:38:51

Tüm şehitlerimize selam olsun, Yüce rabbim bu şehadet ve cihad ruhunu bizlerden eksik eylemesin.

banner90