banner102

Dernekpazarı'nda ki yangında üç ev kül oldu

Dernekpazarı İlçesi 5 gün aralı iki büyük yangın şoku yaşadı. Abulvahap Şenocak a ait 20 daireli yangından sonra Akköse Mahallesinden Harun Gencal, oğulları İsmail ve Yaşar Gencal'a ait üç ev tamamen yanarken,Selahattin Gencal ve yanındaki evler de kısmen yandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mayıs 2015 Cuma 17:27
Dernekpazarı'nda ki yangında üç ev kül oldu
Gece saat 02.00 de Lavaboya gitmek üzere uyanan Harun Gencal gördüğü ışık üzere penceresini açtığında oğlunun evini saran yangının hızla yayıldığını fark etti. Gencel, kendisini pijamalarıyla dışarı zor atıp yardım çağrısında bulundu.

Hava rüzgarlı olduğu için yangın kısa sürede etrafa yayıldı. Mahalle Halkının çalışmaları ve İtfaiyenin yetişmesiyle kısa zamanda çevredeki evler kontrol altına alındı. Yanan evlerin içinden kimsenin çıkmaması sevindirirken, yangının sebebinin elektrik kontağından çıktığı söylendi. 

Oğlunun evi yanan Harun Gencal, "Oluşan yangınların kaynağı tam olarak bilinmediğinden dolayı  elektrik kontağı diye geçiştiriliyor. Ancak Sürekli gelip giden elektriklerde yüksek voltajın gelişi ile birçok elektronik cihazların zarar gördüğü de bir gerçek. Elektrik kontaklarının da sorgulanması zamanı geçiyor herhalde. " diyerek yanan evin hatlarının yeni olduğunu söyledi. 

Haber: Fahri Düzenli

Son Güncelleme: 29.05.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90