banner102

Dernekpazarı'nda 'paralel yapı' operasyonu!

PARALEL yapıya karşı Ankara merkezli yapılan operasyonda hedef nokta Dernekpazarı oldu. Dernekpazarı İlçesi’nde ikamet ettiği ve cemaatin Irak’taki tüm okullarından sorumluğu olduğu belirtilen T. Büyük’ün Kondu Mahallesi’ndeki evine baskın düzenlendi. İşadamı Büyük’ün bu yöndeki operasyonu önceden tahmin ettiği ve bir süre önce İngiltere’ye gittiği kaydedildi.

hamitk
hamitk
13 Aralık 2015 Pazar 18:46
Dernekpazarı'nda 'paralel yapı' operasyonu!
Günebakış'ın haberine göre Ankara merkezli yapılan paralel devlet operasyonları kapsamında Türkiye genelinde 65 kişi gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" ana soruşturmasında gözaltı listesinde ismi bulunan iş adamı T.B.’nin yakalanması için Trabzon Emniyeti’ne gizli yazı gönderildi.  

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri şahsın Dernekpazarı ilçesinde ikamet ettiği bilgisine ulaşarak burada bulunan evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada iş adamı T.B.’ye ulaşılamadı. Şahsın uzun bir süre önce İngiltere’ye gittiği ve bir daha geri gelmediği tespit edildi. Evde yapılan aramadan sonra ekipler şahıs hakkında inceleme başlattı.


Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 13.12.2015 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90