banner102

Dernekpazarı'nda Şehitler ve M.Akif anıldı

Dernekpazarı İlçesinde İstiklal Marşının Kabulü, Mehmet Akif Ersoyu ve Çanakkale Şehitlerini Anma günü kutlandı.

19 Mart 2012 Pazartesi 22:15
Dernekpazarı'nda Şehitler ve M.Akif anıldı

BirleşŸtirilerek yapılan program 19 Mart Pazartesi günü saat 09.50 de  Hasan Cansız Kom Lisesi Bahçesindeki Atatürk Anıtına  konulan çelenklerden sonra  saygı duruşŸu ve İstiklal MarşŸı eşŸliğŸinde   şžanlı BayrağŸımızın göndere çekilmesiyle  devam edildi

İkinci bölüm Atatürk İlköğŸretim Okulu öğŸretmeni Rukiye Göksu Sürmeneli ‘ nin  sunumuyla Atatürk İlköğŸretim Okulu salonunda  Saygı duruşŸu ve İstiklal MarşŸının okunmasıyla devam edildi.

M.Akif Ersoy la ilgili video gösterisi,  M.Akif’le ilgili konuşŸmanın  Lise Edebiyat öğŸretmeni Müberra Fulya ܖzcan tarafından yapılması,  salyt gösterisi ve  şŸiirlerle devam edildi.

İlçe Jandarma KomutanlığŸı adına J.Kıd. ܇avuşŸ Yusuf Kılıç ın konuşŸması, şŸiirler, ܇anakkale şžehitleriyle ilgili slayt ve müzik gösterisi, tarih öğŸretmeni Behice Balcı’nın günün anlamıyla ilgili açıklamalarıyla devam edildi.

Müzik öğŸretmeni Seda Korkmaz ‘ın  yönetiminde ki Okul Korosunun sunduğŸu kahramanlık türkülerinden sonra, İstiklal MarşŸını ve Kahramanlık, Vatan, Bayrak konulu ezbere şŸiir okuma yarışŸmasında  kazananların ödül törenine geçildi

İstiklal MarşŸını okuma birincisi Esra Sevinç le Vatan Millet ve Kahramanlık  dalındaki birinci Fatma Rabia Nur Düzenli ‘nin ödülleri Kaymakam Abdurrezzak Canpolat,

İkinci olan  Merve Algül le Muhammet Enes Cansız ın ödülleri   İlçe Jandarma Komutanı Murat Aslan

ܜçüncü olan Emine SalihoğŸlu ve Esra Nur Er in ödülleri  Belediye BaşŸkan Vekili Muhammet Saygılı  tarafından  verilerek  tören sona  erdi.
Haber :Fahri Düzenli

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90