banner102

Dernekpazarı'nda Yürekler Ağza Geldi!

Zor şartlarda sürdürülen "Dernekpazarım Kardeşlik ve Dayanışma Futbol Turnuvası" tüm eksikliklere rağmen tüm hızıyla devam ediyor...

29 Ağustos 2013 Perşembe 01:52
Dernekpazarı'nda Yürekler Ağza Geldi!

Bütün uğraşlara rağmen ne siyasiler, ne de idari birimler Ambulans ve sağlık ekibi ihtiyacımızı giderememesi gün geçtikçe tepkileri ve sıkıntıları beraberinde getiriyor.

Dünkü Mardadas Şöhretler maçında kalp spazmı geçiren Muzaffer Demirci(19) korkuttu. Olay yerine çağrılan 112 Acil ambulansıyla  Trabzon Ahi evren Kalp damar hastanesine gönderilen Demirci; aynı gece  yapılan tetkikler sonrası  sağlıklı bir şekilde geri dönmüştür.


Ambulans İstemiyoruz

Olaya tepki gösteren vatandaşlar şunları belirtti;

112 Acil ekipleri olay yerine yaklaşık 20 dakika sonra ulaştı. 112 acil gelene kadar panik havası yaşadık. Kimse tam olarak ne yapacağını bilmiyordu.

Bizler tüm olumsuzluklara rağmen bu turnuvayı tamamlayacağız. Bundan sonrada ambulans istemiyoruz. Fakat gençlerin bu sıkıntılarını görmeyenleri de asla unutmayacağız.

Kardeşimize geçmiş olsun derken, bizlere sağlık ekibini çok görenleri sizlerin takdirine bırakıyoruz.

Kaynak:
dernekpazarim.com

Son Güncelleme: 29.08.2013 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90