banner102

Dernekpazarındaki kayıp yaşlı kadın bulundu

04 Ekim 2011 salı günü öğleden sonra Taşçılar Köyü Yığımlı ( Zamano) mahallesindeki evinden çıkıp sonra kaybolan Fatma KARACA bu gece bulundu.

08 Ekim 2011 Cumartesi 22:23
Dernekpazarındaki kayıp yaşlı kadın bulundu
04 Ekim 2011 salı günü öğŸleden sonra TaşŸçılar Köyü YığŸımlı ( Zamano) mahallesindeki evinden çıkıp ܇alışŸanlar Köyündeki baba evine ziyaret için giden 70-75 yaşŸlarındaki Fatma KARACA ( Fatma Beyaz ) bu gece ܇alışŸanlar Köyü üst kısımları ile TaşŸçılar Köyü YığŸımlı ( Zamano) mahallesi ara bölgede bulundu. VatandaşŸlar bu gece de guruplara ayrılarak aramayı bu bölgede yoğŸunlaşŸtırdılar.22.00 sularında bölgede bitkin bir vaziyette bulunduktan sonra oğŸlu ve beraberindekilerle Of Devlet Hastanesine kaldırıldı.OğŸlu ile yapılan telefon irtibatında şŸu an kendisini yemek yediriyorum sağŸlık durumu iyi elhamdülillah. dedi. Bu müjdeli haber bir anda bütün ilçede duyanları mutluluğŸa sevketti. EmeğŸi,mesaisi geçen yorulan tüm o şŸerefli insanlardan Allah razı olsun.İlçemiz rahat bir nefes aldı.Kendisi için cuma namazında dua etmişŸtik elhamdülillah sağŸ salim bulundu.

Kendisine afiyetler,ailesine de mutluluklar diliyoruz.

Kaynak:
Ahmet şžENER ve Celaleddin Meral hoca (Dernekpazarı MüftülüğŸü)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah AKSOY 2011-10-08 22:59:53

Bu müjdeli haber bir anda bütün ilçede duyanları mutluluğŸa sevketti. EmeğŸi,mesaisi geçen yorulan tüm o şerefli insanlardan Allah razı olsun.İlçemiz rahat bir nefes aldı.Kendisi için cuma namazında dua etmiştik elhamdülillah sağŸ salim bulundu.

banner90