banner102

Güzel Okuma Yarışmasında 2 Birincilik

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an Kurslarına katılımı artırmak ve Yüce Kitabımızı güzel okumaya teşvik etmek amacıyla Trabzon il genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının erkekler ve kadınlar kategorisi İl Birinciliği Finali İl Müftülüğü Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Nisan 2016 Perşembe 16:01
Güzel Okuma Yarışmasında 2 Birincilik

 İlçelerde yapılan yarışmaların finalleri, 19-20 Nisan tarihlerinde İl Müftülüğünde yapılırken, yarışmalar sonunda Dernekpazarı İlçesi 2 Birincilik 1 de Üçüncülük başarısı elde etti.

18 yaş üstü ve 18 yaş altı olmak üzere iki kategoride yapılan yarışmaya ilçe birincisi öğrenciler ile öğrencilerin aileleri ve hocaları katıldı.

Bayan yarışmacılar için Komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Sıtkı Kaya’nın yaptığı yarışmada İl Müftü Yardımcısı Mehmet Genç ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli Kadın Vaizi Nuray Özben de diğer komisyon üyeleri olarak görev aldı.

Erkek yarışmacılar için ise Komisyon Başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Sıtkı Kaya’nın yaptığı yarışmada İl Uzman Vaizlerimiz Mehmet Ali Topal ve Özcan Yılmaz da komisyonun diğer üyeleri olarak görev aldı.

2 Birincilik 1 Üçüncülük Başarısı

Yapılan yarışmalarda 18 yaş altı kategoride Dernekpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Zilan Yayık 1. oldu.

18 yaş altı erkeklerde ise Dernekpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Gülen Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Yusuf Yıldız 3. oldu.

18 yaş üstü erkek kategorinde Dernekpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Akköse Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Mustafa Bilaloğlu 1. oldu.

Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara İl Müftüsü Keramettin Demir tarafından hediyeler takdim edildi.

**


KAYMAKAM ERKOVAN'TAN TEBRİK

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında başarı elde eden öğrenciler ile birlikte Dernekpazarı İlçe Kaymakamı Selim Erkovan'ı makamında ziyaret eden Dernekpazarı İlçe Müftüsü Tercuman Özbek, kendilerini makamında kabul eden ve öğrencilere başarılarından dolayı hediye takdim eden Kaymakam Erkovan'a teşekkür ederek derece elde eden öğrencileri, ailelerini ve hocalarını tebrik edip, bölgeler arası yarışmada da başarılarının devamını diledi.

Ziyaret sırasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Erkovan , Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrenci ve hocalarını tebrik ederek, ülkemiz için nice başarılı hizmetler içinde yer almalarını, bunun içinde her alanda kendimizi yetiştirmemiz gerektiğini ve sürekli bir yenilenme içinde olunması gerektiğini söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.04.2016 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya aydın 2016-04-25 19:50:39

Allah yolunu açık etsin canım kardeşim.

banner90