banner102

Öğrencilerde 'Gelin Birlik Olalım' Tiyatrosu

Dernekpazarı Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gülen Mahallesi Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırladığı "Gelin Birlik Olalım" adlı tiyatro gösterisi, Dernekpazarı Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Nisan 2016 Perşembe 16:57
Öğrencilerde 'Gelin Birlik Olalım' Tiyatrosu

Gösteri öncesi kısa açıklama yapan Dernekpazarı İlçe Müftüsü Tercuman Özbek, Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin gizli yetenek ve becerilerini açığa çıkarmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Özbek,  "Öğrencilerimizdeki yetenekleri Milli ve Manevi değerlerimize uygun şekilde ortaya çıkarmak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz.  Bu tiyatro gösterisi de bu etkinliklerimizden bir tanesidir. " diyerek gösteriyi gerçekleştiren öğrencileri tebrik etti.

Gülen Kur'an Kursu öğrencisi Yusuf Yıldız'ın  Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sergilenen tiyatro gösterisini Gülen  Kur'an Kursu öğrencileri Vedat Çakır, Eyüp Yıldız, Cüneyt Aktaş, Onur Akyol, Yasir Kılıç, Selim Bağar, Fırat Erdal, Selahattin Tona, ve Hacı Akbaş  gerçekleştirdi.

Programda ayrıca kurs öğrencilerinden Bünyamin Samgar, M. Ali Samgar, Casım Kaya, Muzaffer Şahintürk, Abdurrahim Çelik, Bahaddin Samgar ve Gafur Samgar tarafından Oratoryo gösterisi yapıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.04.2016 16:58
Anahtar Kelimeler:
TERCUMAN ÖZBEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90