banner102

Ustalık Dönemine Adayım

Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız Ak Parti den aday adaylığını Yılmaz Lokantasında açıkladı. Başkan Cansız bugün düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı. Yılmaz Lokantasında basın mensuplarına verdiği yemeğe basın mensupları ve Ak Parti aday adayı Yaşar Falcı’da hazır bulundu. Başkan Cemal Cansız Yaptığı açıklamada” Bu zamana kadar bir çok çalışma başlattık […]

12 Ekim 2013 Cumartesi 10:07
Ustalık Dönemine Adayım

 Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız Ak Parti den aday adaylığını 09.10.2013  saat 14′te Yılmaz Lokantasında açıkladı.

Başkan Cansız düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı.

Yılmaz Lokantasında basın mensuplarına verdiği yemeğe basın mensupları ve Ak Parti aday adayı Yaşar Falcı’da hazır bulundu.

Başkan Cemal Cansız Yaptığı açıklamada” Bu zamana kadar bir çok çalışma başlattık bazılarından sonuç alamadık ama işi tam öğrendik ki zaman doldu. Başbakanın deyimiyle şimdi ustalık dönemi, bende çıraklık acemilik dönemini bitirdim şimdi ustalık dönemi  adayıyım. Projelerimizin tamamlamak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.”dedi.

Ak Parti aday adayı Yaşar FALCI,  Başkan Cansız’la birbirine başarılar dileyerek ayrıldılar.

dernekpazarim.com

Son Güncelleme: 12.10.2013 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90