banner102

Yılan sokması sonucu hayatını kaybetti

Dernekpazarı İlçesinden Öğretmen Recep Ali Düzenli Çay bahçesinde çalışırken Yılan sokması sonucunda 41 yaşında hayatını kaybetti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Haziran 2020 Pazartesi 20:57
Yılan sokması sonucu hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre Dernekpazarı Gülen köyünde bulunan kendisine ait çay bahçesinde çay toplayan Öğretmen Recep Ali Düzenli’yi çay bahçesinde yılan ısırdı. Bu konuda alerjisi olan Öğretmen Recep Ali Düzenli zaman kaybetmeden evine gitti. Alerjiye karşı korunmak amacı ile ilacını içerek derhal Of Devlet Hastanesine gitti.

Of Devlet Hastanesinde kalbi duran yapılan müdahale sonucunda yeniden hayata döndürülen öğretmen Düzenli zaman kaybetmeden KTÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Düzenli hayatını kaybetti. Dernekpazarı İlçesinin önemli Eğitimcilerinden olan Recep Ali Düzenli Trabzon Karadeniz İş Okulu İzci Lideri ve aynı zamanda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta idi.

Evli ve 4 çocuk babası olan Recep Ali Düzenli’nin 41 yaşında hayatını kaybetmesi Derrnekpazarı İlçesini gözyaşlarına boğdu.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 01.06.2020 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90