banner102

11 Eylül saldırısının arkasındaki gerçek

11 Eylül saldırısının arkasındaki gerçek

11 Eylül 2012 Salı 12:53
11 Eylül saldırısının arkasındaki gerçek
Bugün 11 Eylül. 2001 yılında Amerika'nın ticaret merkezi olan "İkiz Kulelere" 11 yıl önce saldırı düzenlendi. Bunun bir saldırı mı değŸil mi hala net bir cevabı yok, fakat olayın biraz iç yüzüne girildiğŸinde saldırı olmadığŸı anlaşŸılıyor.
Bu saldırılar ardından dünya yeniden şŸekillendi. Var olan İslam düşŸmanlığŸı doruk noktasına ulaşŸtı ve Amerika her gördüğŸü sakallı veya sakalsız Müslümanı terörist ilan etti. Müslümanlara saldırı doruk noktalara ulaşŸtı. Hala devam eden İslam karşŸıtlığŸının doruk noktası 11 Eylül saldırılarından sonradır...
Olayın biraz iç yüzüne bakalım....
11 Eylül 2001'de yerel saatle 08:46:30 da Amerikan Hava Yolları’na ait kaçırılan bir yolcu uçağŸı Dünya Ticaret Merkezi Kuzey Kulesi 94.-98. katları arasına kulenin kuzey tarafından çarptı ve bina çarpmadan 102 dakika sonra yıkıldı. Bu olay dünya tarihinde en büyük terör olayı olarak anıldı. ABD o gün büyük bir şŸok yaşŸadı. Bir uçağŸın çarpmasıyla tamamen çelikten yapılan bir yapının toz bulutları arasında çökmesi tarihin yeniden yazılacağŸına işŸaretti. Ve lakin işŸaret gerçek oldu. ABD İslam'ı terör olarak algılayarak Afganistan'a saldırdı.
Dünya olayın şŸokundaydı. Toz bulutları arasında çöken Dünya Ticaret Merkezi'ne kimse engel olamıyor ve televizyonlar olayı son dakika haberi olarak geçiyordu. Bütün halk Dünya Ticaret Merkezi'nin yıkılışŸını korku ve panik içinde izliyordu. Bunun kimin yaptığŸı konusunda akıllarda sorular vardı.
Acaba gerçekten plan ABD'nin miydi?
ܜstünden yıllar geçmesine rağŸmen hala akıllarda bir uçağŸın çarpmasıyla tamamen çelikten yapılan Dünya Ticaret Merkezi'nin çökmesi ve hatta normal bir çöküşŸ değŸil toz olması soru işŸareti olarak kaldı. İnternet ortamlarında '11 Eylül saldırılarının kusursuz plan şŸeklinde işŸlendiğŸini gösteren bir video dolaşŸıyor. Yapılan incelemeler, gösterilen kanıtlar acaba gerçekten 11 Eylül saldırısının ABD'nin mi planladığŸı sorusunu akıllara getiriyor.
Bu olay Hadis-i şžerif'te de geçiyor
'Tozlu dumanlı, karanlık bir fitne görülecek, bunu diğŸerleri takip edecek.' Peygamber efendimizin sözüne ettiğŸi bu olay 11 Eylül saldırısını daha yüzyıllar önceden gördüğŸünü kanıtlar nitelikte. Bunu diğŸerleri takip edecek sözüyle hala devam eden OrtadoğŸu'daki olaylar akıllara geliyor. İlginç tespitler sunan İşŸte o video artık yorum size kalmışŸ.

Video için tıklayın;

Ajans5

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90