banner102

Afganistan eski Devlet Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Rabbani şehit edildi!

Bombalı saldırı sonucu şehit edilen Burhanneddin Rabbani Erbakan'ın isteği ile D-8'ler için Türkiye'de sempozyuma katılmıştı

21 Eylül 2011 Çarşamba 13:17
Afganistan eski Devlet Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Rabbani şehit edildi!
Burhaneddin Rabbani Afgan Mücahitlerinin Sovyetler BirliğŸi'ne karşŸı verdiğŸi cihadın önde gelen simge isimlerinden biri. Rabbani Erbakan'ın isteğŸi ile D-8'ler için Türkiye'de sempozyuma katılmışŸtı.

ESAM’ın İstanbul’da gerçekleşŸtirdiğŸi 1. Uluslararası MillÜ® GörüşŸ Sempozyumu’na katılan devlet ve fikir adamları, Batı’nın 200 yıldır kan ve gözyaşŸına boğŸduğŸu insanlığŸın kurtuluşŸu için Yeni Bir Dünya nizamının kurulmasının şŸart olduğŸuna dikkat çekmişŸti.

Merhum MillÜ® GörüşŸ Lideri ve 54’üncü Hükümetin BaşŸbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da katıldığŸı sempozyumda konuşŸan misafir devlet adamları, İslÜ¢m dünyasının önündeki sorunları ve MillÜ® GörüşŸ Enstitüleri’nin yapısı ve işŸleyişŸini tartışŸmışŸtı. Afganistan eski Devlet BaşŸkanı Prof. Dr. Burhanettin Rabbani, D-8 projesinin Müslümanların kendi ayakları üzerinde durabilmesi için atılmışŸ en ciddi adımlardan birisi olduğŸunu söylemişŸti.



Sempozyumda konuşŸma yapan Rabbani D-8 projesinin müslümanların kendi ayakları üzerinde durabilmesi için atılmışŸ en ciddi adımlardan biri olduğŸunu belirterek, “Sayın Erbakan, hükümetin başŸında olduğŸu dönemlerde İslÜ¢m alemi için hayırlı işŸler yaptı. D-8 projesi çok önemli bir projedir ve bu proje müslümanlara kendi ayakları üzerinde durmayı öğŸretiyor. Hükümetler gelip geçicidir. Ancak halklar kalıcıdır. Biz Erbakan Hocamızı dinlediğŸimizde Siyonizmin oyunlarını daha iyi anladık” demişŸti.

Burhaneddin Rabbani uğŸradığŸı bombalı saldırı ile şŸehit edildi.
 
Ajans5

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mücahid 2011-09-21 17:59:18

Tayyip bey şov yapıyor yok obama ile görüşmüş dünya bu görüşmeyi takip ediyormuş diye reklam yaparken malum medya katiller İslam davası savuculardan birini şehit etti Türkiye deki muhafazakar demokratlardan ses yok...His yok, acı yok, hareket yok, leş mi kesildin? Hayretler veriyorsun bana sen böyle değŸildin(Mehmet Akif Ersoy)

banner90