banner102

Alevler içinde sefa süren Ümmet!!

Arakan'daki Müslümanlar diri diri yakılırken Dünya sadece seyir ediyor, sözüm ona liderler de kınamaktan öteye gidemiyorlar.

26 Temmuz 2012 Perşembe 06:46
Alevler içinde sefa süren Ümmet!!

Neredesin ey İslam ümmeti?

Neredesin ey İslam lider(ler)i?

Neredesin ey adaleti getirmek isteyen BİR(LEşž)Mİşž milletler?

Nerdesiniz ey Irak’a ve Afganistan’a Huzuru getiren ABD ve stratejik ortakları?

Nerdesiniz ey bir günde gündem değŸişŸtiren ve bir günde ülke kurup yıkan BASIN?

Nasıl bir vicdan ki, bu kadar vahşŸeti duyduğŸumuzda bir şŸey yapmak için yerimizden kıpırdayamıyoruz?

Haykırasım geliyor İslam Ü¢lemine ve onların liderlerine, ABD, NATO ve BİR(LEşž)Mİşž milletler bir adres gösterdiğŸinde, kükremişŸ sel gibi olup yırtıyorsun dünyayı!

İki askerimiz şŸehit olunca haftalar boyu en ağŸır tehditler savuruyorsun. Fakat bir günde en vahşŸi şŸekilde  binlerce Müslüman katladilince, sadece boşŸ sözleri havada uçuşŸturuyorsunuz!

Orada diri diri yakılan çocuklar insan değŸil mi?

En vahşŸice tecavüze uğŸrayan kadınlar, bacımız değŸil mi?

İslam’a hakaret olsun diye sakalları kesildikten sonra vahşŸice öldürülen insanlar, bizim din kardeşŸimiz değŸil mi?

Ey dünya liderleri(!) Arakan’da vahşŸice katledilen, senin evladın olsa, acaba Bir(leşŸ)mişŸ milletleri mi göreve çağŸırırsın(ız) yoksa İslam ülkelerinin en ufak bir hatasına karşŸı savaşŸ araçlarını hazırladığŸın gibi mi yaparsın(ız)! 

Bu fotoğŸraflardaki vahşŸice katledilen insanlar bizim din kardeşŸlerimiz.  Bize düşŸen belki sadece konuşŸmak ve buğŸz etmektir. Fakat desteğŸimizle bizi yönetenler bizim gibi söz söyleme ile değŸil, icraatla tepkisini göstermelidir. Onlar bizim gibi sadece konuşŸuyorsa, soralım kendimize, bizlerden ne farkları kaldı?

Dünyanın her tarafında zulüm altında inim inim inleyen Müslümanlar, her geçen gün daha da artıyor. NEDEN?

ܖnceden bir zulüm duyduğŸumuzda, gördüğŸümüzde az da olsa vicdanımız sızlardı. şžimdi NEDEN sızla(ya)mıyor?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah BABA 2012-07-26 11:50:54

Evet Allah sizlerden razı olsun ,bu feryatları duyuruyor ve uyarıyrsunuz.O ölmüş kalpleri inşaallah bu Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine Rabbimiz diriltir de bu merhume ümmet uyanır.Kalpleri ve vicdanları körelmiş İslam toplumu ve liderlerine Allah akıl fikir ,izaan ve basiret nasip etsin de dostunu ,düşmanını, hilelelri ve oyunları anlama kabiliyeti versin inşaallah. Ey Rabbimiz bizlere hallerimize göre değŸil de Sen O Yüce Rahmetine göre muamele et. Ramazan hürmetine,Amiiiiiin

banner90