banner102

Beşar Esad NATO'ya meydan okudu

Suriye'ye Libya gibi bir operasyonun yapılamayacağını savundu.

28 Haziran 2012 Perşembe 22:19
Beşar Esad NATO'ya meydan okudu
Suriye Devlet BaşŸkanı BeşŸar Esad, Filistin'i destekledikleri için baskı altında olduklarını belirtirken Suriye'ye Libya gibi bir operasyonun yapılamayacağŸını savundu.
 Esad açıklamasında teröristler ve destekiçileri için yaptıları reformun anlamı olmadığŸını söyledi. 

İran devlet televizyonuna bir röportaj veren Esad, ülkedeki sorunları çözmek için reformları sürdürdüklerini ancak "Suriye'deki teröristlerin ve bu teröristleri destekleyen hükümetlerin" atılan adımları gözardı ettiğŸini söyledi. 

Bazı ülkelerin Annan Planı'nın çökmesi için çalışŸtığŸını ileri süren Esad Suriyesiz bir çözüm mümkün değŸil, biz çözümü biliyoruz. Binlerce hayatı korumak için teröristleri yok etmek şŸart" dedi. 

Esad ayrıca Suriye'nin Filistin'e verdiğŸi destek nedeniyle baskı altında olduğŸunu söyledi. Esad, Libya tarzı bir operasyonun yapılacağŸını sanmadığŸını söyledi. 

BeşŸar Esad, İran'ın Suriye'nin yanında olduğŸunu, Suriye Hükümeti'nin de İran'a bağŸlı olduğŸunu söyledi. 
 
Haber 7

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulhamit 2012-06-30 20:12:48

Esat sözde meydan okuyor kimin hain kimin dost olduğŸu belli değŸil..!!! arz-ı mev-ut topraklarının tamamen içinde kalan Suriye Libyaya benzemez oranın üzerinde oynanan oyunlar başkadır senaryo ABD den yönetmen Avrupa oyuncular üyesi olduğŸumuz Nato ayrıca extradan Türkiye; Suriye uçak düşürünce Nato ve ABD ayakta hadi vur gözüne diyor Türkiye de asarım keserim diyor ama İsrail gemimizi vurup 9 insanımızı katledince ABD savunma diyor natn kör ve sağŸırı oynuyor bizim yiğŸidımizde o zaman asıp kesemiyor sadece ağŸlıyor gazabında şiddet middet yok doğŸu ve güneydeki üç ülkeylede düşman olduk bu üç ülkeye PKK yı desteklemeyin sizin toprağŸınızda barındırmayın diye dilimize tüy bitti yıllarca uğŸraşıp biyerlere gelmiştik üçüylede anlaşmıştık hatta ticaretlerimizde çok iyi konuma gelmişti şimdi AKP nin sayesinde üçüylede düşman olduk bu iş hem İsrail in hem Avrupanın hem Amerikanın hemde PKK nın işine yarar türkiye beklesin gözü yaşlı analar beklesin PKK yı AKP bu siyasetle bitirecek soruyorum herkese bu siyasetle PKK yı kim bitirebilir büyük israil i (BOP)projesini kim durdurabilir erdoğŸan madem dünya lideri ırakta olmayan nükleer silahlar bahanesiyle giren ABD ye israilde olan nükleer silahların hesabını sorsun yada BALONN liderlik yapmasın yakında ABD onunda havasını alır AKP aşıklarıda görür bu konu çok uzar...?

banner90