banner102

İran'dan PJAK terör örgütünü temizledik mesajı

İran Devrim Muhafızları, ülkenin kuzeybatısındaki sınır bölgesini terör örgütü PJAK militanlarından temizlediklerini açıkladı.

21 Eylül 2011 Çarşamba 14:56
İran'dan PJAK terör örgütünü temizledik mesajı
İran Devrim Muhafızları "Pasdaran" resmi internet siteleri Sepahnews'den yaptığŸı açıklamada, terörist grup PJAK'a karşŸı yürüttükleri birçok ve kararlı operasyonun ülkenin kuzeybatısını bu devrim karşŸıtlarından temizlemeye ve tüm sınır boyunca kontrolü yeniden sağŸlamaya olanak tanıdığŸını belirttiler.

Pasdaran'ın kara kuvvetleri komutanlarından General Muhammed Taki Ossanlu da bu operasyonlar sırasında devrim karşŸıtlarının ağŸır kayıp verdiklerini, İran topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Devrim Muhafızları, Kara Kuvvetleri'nin desteğŸinde temmuz ortasında ülkenin kuzeybatısında Irak sınırı boyunca PJAK'a karşŸı genişŸ çaplı bir saldırı başŸlatmışŸtı.

Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90