banner102

İsrail barbarlığa devam ediyor!

Filistinli esirlere yönelik baskılarını artıran İşgal zindanlarında her türlü zulmü yapan Siyonist güçler hasta esirleri de rahat bırakmıyor.

16 Eylül 2011 Cuma 19:10
İsrail barbarlığa devam ediyor!
Filistin Enformasyon Merkezi



Siyonist işŸgal güçlerinden özel bir birliğŸin dün gece (15 Eylül PerşŸembe) Er-Remle cezaevinin revirini basıp, buradaki hasta esirlerin eşŸyalarını tahrip ettikleri bildirildi.



Halk DirenişŸ Komitelerine mensup esir liderlerden Yasir Nezzal avukatına verdiğŸi bilgide, gece baskın yapan işŸgal güçlerinin eşŸyaları karışŸtırdıklarını, tahrik amaçlı hareketlerde bulunduklarını, aralarında engelli ve ağŸır hastaların yattığŸı koğŸuşŸlarda adeta terör estirdiklerini ifade etti.



Er-Remle’deki revirde halen 35 esirin deşŸik hastalıklardan yattığŸına dikkat çeken Nezzal’in avukatı, revirin ayda en az 150 hastayı kabul ettiğŸini ifade etti.



Siyonist işŸgal güçlerinden özel bir birlik evvelki gün tek kişŸilik hücre cezası alan esirlere baskınlar yapmışŸtı.



Siyonist işŸgal güçlerinin son baskını üzerine cezaevinde gerginlik olduğŸunu belirten Nezzal, cezaevlerinin Siyonistlerin insanlık dışŸı uygulamaları yüzünden patlama noktasına geldiğŸini dile getirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90