banner102

Kassam komutanından Müslümanlara mektup

İzzeddin El Kassam Tugaylarının efsane komutanlarından Abdullah El Bergusi Müslümanlara hitaben bir mektup yazdı.

Recep Arslan
Recep Arslan
02 Aralık 2016 Cuma 15:21
Kassam komutanından Müslümanlara mektup
 İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı olan İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın komutanlarından Abdullah El Bergusi Müslümanlara hitaben bir mektup kaleme aldı.

Siyonist İsrail zindanlarında direniş mücadelesi sergilyen Abdullah El-Bergusi, Gazze’de yayınlanan iki kitabı nedeniyle Filistin halkına, Filistin direnişine ve Kassam Genel Komutanı Muhammed Dayf’a mektup gönderdi.

Bergusi mektubunda "Tüm Mülümanları ve Filistin direnişini selamlıyorum. Büyük komutan Muhammed Dayf ve mücahit kardeşlerine selam ediyorum. Sabır, cihad ve silahınızla direniş için bir kale yaptınız” ifadelerini kullandı.

5 Mart 2003'te kızını götürdüğü Ramallah Devlet Hastanesi önünde işgal güçlerince gözaltına alınan El-Bergusi, 6 ay süren ağır işkencelerin ardından İzzeddin El-Kassam Tugayları üyesi olma ve birçok işgal askeriyle Yahudi yerleşimcinin öldürülmesinden sorumlu olma ithamıyla 67 kez müebbet hapse mahkûm edilmişti.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 02.12.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90