banner102

Katil İsrail askerleri Mescid-i Aksa'yı bastı

Kudüs'te Cuma namazından sonra, Mescid-i Aksa'ya giren Siyonist İsrail askerleri ile cemaat arasında çıkan çatışmada, 15 kişi yaralandı.

08 Mart 2013 Cuma 18:52
Katil İsrail askerleri Mescid-i Aksa'yı bastı

 

Kudüs'te bugün Cuma namazını kılan Filistinlilere saldıran İsrail askerleri, biri gazeteci 15 kişŸiyi yaraladı. Namaz sonra Mescid-i Aksa'nın avlusuna girmek isteyen bir grup askere cemaat tepki gösterdi. Görgü tanıklarına göre, cemaatin İsrail askerlerini Mescid-i Aksa'nın avlusuna sokmak istememesi üzerine başŸlayan çatışŸma bir anda büyüdü. Burada çıkan arbede plastik mermi kullanan askerler, en az 15 kişŸiyi yaraladı. Daha sonra göz yaşŸartıcı bomba kullanan askerler, kadınlara karşŸı da şŸiddet kullandı. 

Bu arada Filistin basını da olayda en az 15 Filistinlinin yaralandığŸını duyurdu. Bir İsrail askerin ise hafif yaralandığŸı kaydedildi. 

Siyonist İsrail dur durak bilmeden kendi batıl dinine sahip çıkma adına Müslümanlara saldırmaya devam ediyor. Buna karşŸılık, İslam ܜlkeleri(!) sessizliğŸini koruyor. Bazen gaz almak için birtakım arkası gelmeyen eleşŸtiriler yapan yöneticiler, gerçekten insanların gazını alarak bu Siyonist İsrail'in vahşŸetine, film seyreder gibi izlemekle yetiniyor. Müslüman halklar ise sözlerle avunarak kendi işŸlerine bakıyorlar!! 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90