banner102

Mübarek için karar çıktı

Mısırın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek, protesto gösterilerindeki ölümlere suç ortaklığı etmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

02 Haziran 2012 Cumartesi 14:29
Mübarek için karar çıktı

Mısır'da 25 Ocak 2011 tarihinde başŸlayan halk ayaklanması sonucunda istifa etmek zorunda kalan Hüsnü Mübarek'in çeşŸitli suçlardan yargılandığŸı davanın sonucu açıklandı.

Mübarek ömür boyu hapse mahkum edildi.

MܜBAREK KARşžITLARI, DESTEK܇İLER VE POLİS İLE ܇ATIşžIYOR

Mısır'ın eski CumhurbaşŸkanı Hüsnü Mübarek, protesto gösterilerindeki ölümlere suç ortaklığŸı etmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını ardından mahkeme önünde Mübarek karşŸıtları ile destekçileri arasında çatışŸma yaşŸandı.

Polisler sayıları daha az olan Mübarek destekçilerini bölgeden uzaklaşŸtırırken Mübarek'in idam edilmemesine kızan Mübarek karşŸıtları mahkeme önünde polis ile çatışŸıyor. Alandan geçen bir sivil polis aracını taşŸ yağŸmuruna tutuna muhaliflere asker müdahale etti. ܇atışŸmalar sürüyor.

Milliyet

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90