banner102

1.dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

2022- 2023 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının son müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ocak 2023 Perşembe 00:50
1.dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

Toplantıda; 2022- 2023 eğitim- öğretim yılının 1. dönem değerlendirilmesi, köy yaşam merkezlerinin durumu, okul öncesi öğrencilerin ücretsiz yemek ve beslenmeleri, kayıt dışı öğrencilerin durumu, Milli Eğitim Bakanlığı ve  İl Milli Eğitim Müdürlüğü projeleri,Okul Temelli Mesleki Gelişim, Aile Okulu Projesi, Ortaöğretimde 10 bin okul projesi, il ve ilçelerde yapılan sosyal faaliyetler, pansiyonların durumu, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının durumu, inşaat, emlak, onarım ve ödenek işlemleri İş-Kur çalışanlarının durumu konuları görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda; "Şükürler olsun ki eğitim ve öğretim yılımızın birinci dönemini kazasız belasız tamamladık. Hepinize birinci dönemdeki çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ederim. İnşallah cuma günü saat 11.00’da düzenleyeceğimiz karne töreniyle öğretmen ve öğrencilerimiz iki haftalık tatile çıkacak. 15 günlük dinlenmenin ardından yoğun bir ikinci dönem bizleri bekliyor. İnşallah yeni bir heyecanla dinlenmiş bir şekilde 2. döneme başlayacağız. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yarıyıl tatilinin sizin, öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, iyi tatiller diliyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90