banner102

2. dönem müdürler toplantısı Kaymakam Demirer başkanlığında yapıldı

2022-2023 eğitim öğretim yılının 2.dönem ilk müdürler toplantısı Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Of Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Şubat 2023 Çarşamba 16:16
2. dönem müdürler toplantısı Kaymakam Demirer başkanlığında yapıldı

Toplantının açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlueğitimde yapılan çalışmalar ve 2. dönem yapılacak çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

Müdür Kabahasanoğlu sunumun ardından yaptığı değerlendirmede, " öncelikli olarak ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem için tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de seferber oldu.Eğitim ailesi olarak her türlü maddi ve manevi yardımlarımız devam ediyor. Bugüne kadar ilçemize gelen tüm velilerimizi arayarak 84 öğrencimizi okul ve kurumlarımıza kaydettik. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını okullarımızın el birliği ile karşıladık. Şehrimize gelen depremzede ailelere ilk günden itibaren Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz depremzede ailelerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize psiko sosyal destek veriyor.Nice felaketi birlikte aştığımız gibi bu felaketi de İnşallah birlikte ülke olarak aşacağız. Eğitimde her alandaki çalışmalarımız aynı heyecan ve azimle devam ediyor. Eğitim-öğretim yılının  başındahedef koyduğumuz cumhuriyetimizin 100. yılında yüz akı başarısına inşallah birlikte ulaşacağız." diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer de toplantıda yaptığı konuşmada; “ Sunum ve başarılı çalışmaları nedeniyle Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.  Ben de depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Depremin ilk anından itibaren ilçemizde harekete geçerek yardım kampanyaları düzenledik. Of halkımıza yardımseverliği için teşekkür ediyorum. Ulusoy MTA Lisesindeki yardımlar öğretmenlerimiz ve diğer gönüllü arkadaşlarımız tarafından sınıflandırılarak deprem bölgelerine gönderildi.  Milli Eğitim Müdürümüz İdris beyin koordinesinde deprem bölgesine eğitim camiasından çok güzel yardımlar gönderildi. Deprem bölgelerinden gelen öğrencilerin kayıtları, öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi, ailelere ve öğrencilere psikososyal destek verilmesi onlara sıcak, candan yaklaşılması noktasında güzel çalışmalar yapıldı. Of olarak bizler çok iyi durumdayız. Bu konu da sizleri tebrik ediyorum. Bu zorlu süreç biraz daha devam edecektir. Ancak milletçe hep birlikte dayanışma içinde inşallah bu süreci de aşacağız. Eğitimde çok güzel çalışmalar yapıldığına gerek sunuda gerekse okul ziyaretlerinde şahit oldum. Aynı azim ve kararlılıkla ikinci dönem de devam edeceğinize inanıyorum. Özellikle okul çevrelerinde, okul servislerinin güvenliğinde, kantin denetimlerimizde denetim ve takiplerimizi sıklaştırıp tedbirlerimizi artırarak huzur ortamının devamını sağlamaya devam edelim. Sürekli devamsız öğrencilerin devamında hassasiyet gösterelim. Bu konuda asla taviz vermeyelim. Gerekli müeyyideleri uygulayalım. Bu duygu ve düşüncelerle deprem nedeniyle zor günler geçirsek de 100. yılını kutlayacağımız cumhuriyetimizin bu anlamlı yılında ilçemizde dönem sonunda eğitimin her alanında yüz akı bir başarı hedefinden taviz vermeden devam edelim. Buna ulaşacağımıza  inanıyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, 2. dönemin kazasız belasız, başarılı geçmesini Rabbinden diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından okul ve kurum müdürlerinin öneri ve taleplerini alan Kaymakam Demirer gerekli desteğin verileceğini belirterek toplantı sona erdi. Toplantının sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90