banner102

28 Şubat İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Eğitim-öğretimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetleri önemseyen Of’un en çok öğrencisine sahip ilkokulu 28 Şubat İlkokulu Okul Aile Birliğinin öncülük ettiği kermes düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Haziran 2023 Cuma 17:04
28 Şubat İlkokulunda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun açılış kurdeleini kestiği kermesten elde edilecek gelir okulada ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer  kermesle ilgili olarak; “ Böylesine güzel ve anlamlı bir kermes düzenlediği için başta okul idaresini, aile birliğini öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Geliri muhtaç aileler yararına kullanılacak olması da ayrı bir güzellik. Yapılan ürünler de son derece güzel, emeği ,göz nuru eserler. Allah emeğinizi zayi etmesin. Hepinizeteşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Kaymakam Demirer kermes açılışından sonra sınıf ziyareti yaparak öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.28 Şubat İlkokulundaki kermese; Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şube Müdürü Hasan Tekke, Okul Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Demir,yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler katıldı.

Son Güncelleme: 10.06.2023 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90