banner102

Aksoy, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkan Adayı

Muhsin AKSOY "Yönergede Değişim" sloganıyla çıktığı bu yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyor

19 Nisan 2011 Salı 12:38
Aksoy, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkan Adayı
Dernekpazarı Müftüsü Abdullah AKSOY'un oğŸlu ve Trabzon İl öğŸrenci meclis başŸkanı olan Musin AKSOY, Türkiye öğŸrenci Meclisi başŸkan adaylığŸı için Ankara'ya gidiyor.
 
Muhsin AKSOY kİmdir ?

Muhammed Muhsin AKSOY, 23 Haziran 1990 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelmişŸtir. İlçe müftüsü olan babasının birçok yerde görev yapması nedeniyle çocukluğŸu muhtelif şŸehirlerde geçen AKSOY’un annesi de Trabzon’un Of ilçesinde tanınmışŸ ailelerinden birinin kızı olan Emine Hanımdır.

AKSOY, Demokrasi EğŸitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında;
5. Dönem Rize İl ܖğŸrenci Meclisi ܜyeliğŸi,

7. Dönem Trabzon İl ܖğŸrenci Meclisi BaşŸkan VekilliğŸi şŸimdi de Trabzon İl ܖğŸrenci Meclisi BaşŸkanlığŸı yapmaktadır. 24 Nisan 2011 tarihinde TBMM'de yapılacak olan Türkiye ܖğŸrenci Meclisi BaşŸkanlığŸı için gerekli çalışŸmaları yapmışŸ olup seçimde aday olacaktır.
 
AKSOY, öğŸrenci temsilciliğŸi yaptığŸı dönemlerde okul içi bir çok faaliyete öncülük yaptı. İlçesinde ve ilinde bulunan okullarla sürekli iletişŸim halinde bulundu. İlçesinde toplantılar organize ederek toplantılara başŸkanlık yaptı. Belediye meclisi toplantılarına ve eğŸitim öğŸretimle ilgili bir çok konferansa katıldı.
 
ܜlkemizin milli ve manevi değŸerlerine sahip gençlerin yetişŸmesi için gayretli çalışŸmalarda bulundu. İdeali zulmün ve haksızlığŸın gerek ülkemizden ve gerekse tüm dünyadan silinmesi, yerine adil bir dünya düzeninin ikame edilmesidir. Bu gayenin gerçekleşŸmesi için herkesin üzerine düşŸen görevi yapmasına inanmaktadır. şžahısların, ailelerin, bölgelerin, ülkelerin ve tüm dünyanın kurtuluşŸu bu ideale bağŸlıdır. Böyle bir dünyanın kurulması için tüm gençleri ve genç ruhunda olanları bu göreve davet etmektedir.
  
AKSOY ܇aykara İmam Hatip Lisesi son sınıf öğŸrencisidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah BABA 2011-04-19 20:26:34

Yolunuz ve bahtınız açık olsun.İnşaallah bu idealdeki gençlerin sayısını Rabbimiz artırır da bu ülke bir nefes alır.Aklı nefasni ve şehevani arzularda kalmış bir gençlik bu ülkeye bir şey veremez,tam aksine ülkenin geleceğŸini alır yok eder. Başarılar Muhsin Bey kardeşimiz.Selamlar.24 Nisan Pazar günü mücadeleniz hayırl sona ersin inşaallah

banner90