banner102

Çocuklar hem eğlendi hem yarıştı

Okullar eğitim öğretim yılının sonuna gelirken yaptıkları etkinliklerle dönemi kapatmaya hazırlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki protokol le Of’ta tüm ilkokullarda “Geleneksel Çocuk Oyunları” şenliği düzenlenerek öğrenciler hem yarışma heyecanı hem de eğlenmenin tadını çıkarıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Haziran 2022 Çarşamba 18:38
Çocuklar hem eğlendi hem yarıştı

Of’taki bütün ilkokullarda 1 ve 2. Sınıflar arası “Mendil Kapmaca”, 3 ve 4. Sınıflar arası “Kaleli Yakan Top” yarışmalarında öğrenciler doyasıya eğlendiler. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve  Şube Müdürü Hasan Tekke  Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda yapılan, Geleneksel Çocuk Oyunlar şenliğinde “Mendil Kapmaca” ve “Kaleli Yakan Top” yarışmalarının final müsabakalarını izledi. Yarışma sonunda öğrencilere başarı belgesi ve madalyaları takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu proje ile ilgili olarak, “ Eğitim, öğretimin sonuna yaklaştığımız şu günlerde bu yarışmalarla öğrencilerimiz hem gönüllerince eğlendi hem de yarışma heyecanını yaşadılar. Biz zaten bu tür etkinliklerin eğitimin olmazsa olmazı olduğunu inanıyor ve her kademede öğrencilerimizin coşkusunu, heyecanını artırmaya bedensel ve ruhsal olarak sağlıklı yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu projede emeği geçen İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüze, idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize emekleri nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” diyerek duygularını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke ve Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu “Geleneksel Çocuk Oyunları” yarışmalar sonunda öğrencilere başarı belgesi ve madalyalarını takdim ettiler. Program günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90