banner102

Cumapazarı Okulunda güzel işlere imza atılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okumayı teşvik etmek, geri dönüşüme dikkat çekmek için başlatılan “Okursuz Kütüphane Kalmasın”, “Sıfır Atık Kütüphane” sloganıyla başlatılan seferberlik Of’ta önemli karşılık buldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Nisan 2022 Pazartesi 15:19
Cumapazarı Okulunda güzel işlere imza atılıyor

Bu anlamda Cumapazarı İlk/Ortaokulunda idareci, öğretmen, veli işbirliği ile okulun birinci katının salonu öğrenci, öğretmen ve velilerin boş zamanlarını değerlendirmek için kütüphaneye dönüştürdü. Kütüphanenin açılışına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek,  Kaymakam Refiği Alican Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenciler katıldı. Kaymakam Çiçek kütüphanede öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı. Okuma etkinliğinin ardından Türkçe Öğretmeni Serhat Büyükkaya ve öğrencilerin inşa ettiği tasarım atölyesinin açılışı yapıldı. Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler burada öğrencilerin tasarlayıp yaptığı eserleri inceleyerek öğrencilerden bilgi aldılar.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek açılışlarını yaptığı birimlerle ilgili olarak, “ Gerek kütüphanenin oluşturulmasında gerekse tasarım atölyesinin oluşturulmasında emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin heyecanı, kendilerine güveni ve ortaya koydukları eserler gerçekten çok güzel olmuş. İnşallah bu yolda kendilerini daha da geliştirerek ülkenin geleceğine önemli  katkı sunacaklar. Bu anlamda biz de elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Karadağ’ın öğrencilerle birlikte hayırseverlerin de desteği ile eski Cumapazarı Belediyesi binasının altında yaptığı spor salonunda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mustafa Akyıldız ziyaretleri ve destekleri nedeniyle Kaymakam Çiçek ve Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu’na teşekkür etti. Kaymakam Hayrettin Çiçek Cupazarı eski Belediye binasında halk Eğitim Merkezi tarafından bayanlara yönelik açiılan Ferodiko Kursunu ziyaret ederek yetkililierden bilgi aldı.Ziyarete Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Saral ve Cumapazarı Muhtarı Hüseyin Saral da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90