banner102

Dursun Abdullahoğlu’ndan kitap bağışı

Of İmam Hatip Lisesinde ve çeşitli okullarda uzun yıllar öğretmen ve idareci olarak görev yapan emekli eğitimci Dursun Abdullahoğlu kendi kütüphanesinden Of İmam Hatip Lisesi kütüphanesine 750 kitap bağışlayarak Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesine önemli kitap desteğinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Haziran 2022 Çarşamba 23:39
Dursun Abdullahoğlu’ndan kitap bağışı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu emekli öğretmen ve idareci Dursun Abdullahoğlu’nu Saraçlı Mahallesindeki evinde ziyaret etti. Müdür Kabahasanoğlu ziyaretle ilgili olarak ; “Değerli hocamızı ziyaret edip hal hatır sormak,  muhabbet etmek istedik. Hem hocamızın ufak tefek rahatsızlıkları nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak hem de sohbet etmek istedik.  Hocamıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Hocamız eskiden beri okumayı ve kitabı sevdiği için zengin kütüphanesi olduğunu bizlere ifade etmişti. Bakanlığımızın da başlattığı “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesini duydu ve bizlere de kütüphanesinin kitaplarını gelecek nesillere faydalı olması için uzun yıllar öğretmen ve idarecilik yaptığı Of İmam Hatip Lisesine bağışlamak istediğini bildirdi. Bizler de bundan mutlu olduk. Değişik kaynak ve türden oluşan 750 kitapla Of imam Hatip Lisemizin kütüphanesi şimdi daha zengin. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı okullarımızdaki kütüphanelere kitap bağışına bekliyoruz. Bu duygularla değerli hocamıza tekrar teşekkür eder, Rabbimden sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler vermesini diliyorum. “dedi.

Emekli öğretmen ve idareci Dursun Abdullahoğlu da ziyaretle ilgili olarak, “ Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Bizim gibi topluma mal olmuş, hayatın içinde olan insanlar için salgın süreci çok daha zor geçti. İnsanlardan ve toplumdan uzak olmak moral ve motivasyonumuzda olumsuzluklar yaşatsa da şimdi sağlığımız el verdiği sürece kaybettiğimiz zamanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Sağlığımızda ufak tefek sıkıntıların tedavisi devam ediyoruz. Rabbimin yardımıyla  inşallah bu sorunları da aşacağız. Tekrar ziyaretlerimize, sohbetlerimize devam etmeyi Rabbimden diliyorum.  Kütüphanemizde bulunan kitapların önemli kısmını gelecek nesillerimiz faydalansın diye uzun yıllar öğretmen ve idarecilik yaptığım Of İmam Hatip Lisesine bağışlamanın da mutluluğunu yaşıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze bize bu imkanı verdiği için de ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Ziyarete Of İmam Hatip Lisesi Sedat Gül ve Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu da katılarak kitapların taşınmasına yardım ederek bu önemli davranış nedeniyle Dursun Abdullahoğlu’na teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90