banner102

Fatma Gamze Öğretmenin başarılı çalışmaları devam ediyor

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Gamze Derinkök başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mayıs 2023 Pazar 16:08
Fatma Gamze Öğretmenin başarılı çalışmaları devam ediyor

Bir süre önce Ankara’daMillî Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’nin yerli mobil İngilizce öğrenme programı Diyalekt’i yazan 50 öğretmenden biri olan Fatma Öğretmen şimdi de Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirdiği Kahoot uygulamasıyla mobil bilgi yarışmaları ile eğitime eğlenceli ve heyecanlı bir tarz getirdi. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulundaki uygulamaları ilçe genelindeki ortaokullarla da paylaşıp ortak mobil sınav denemeleri yapıldı. Fatma Gamze Derinkök bu uygulama ile Of ilçesindeki LGS’ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencileri için bir bilgi yarışması düzenlenmesinin öncülüğünü yaptı. HMB Ulusoy MTA Lisesinde yapılan ortaokullar arası Kahoot Bilgi yarışması Of’ta görevli alanında uzman öğretmenlerin hazırladığı soru havuzundan seçilen 20 soruluk bilgi yarışması interaktif, hız ve bilgiyi ölçmesi bakından ilkleri barındırdı.

Yaptığı bu başarılar çalışmalar nedeniyle Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirilen Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Gamze Derinkökve  Beden Eğitimi Öğretmeni Yağmur Erkol’a Başarı Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu makamında Okul Müdürü Ali Cerrah’ın da katılımıyla Başarı Belgelerini takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu belge takdiminde yaptığı konuşmada; “Fatma Hanım çalışmalarıyla kısa zamanda ilçemizin eğitimine güzel çalışmalarla katkı sundu. Gerek eğitim çalışmalarında gerekse sosyal etkinliklerdeki gayretleri nedeniyle Sayın Kaymakamımız Yiğit Yaşar Demirer tarafından ödüllendirildi. Bizler de onun adına kendilerine teşekkür ederek belgelerini takdim etmek istedik. Yine aynı şekilde Beden Eğitimi Öğretmeni Yağmur Erkol’un da Eğitim adına yapılan güzel çalışmalarını tebrik ediyorum.Eğitim adına yapılan tüm güzel çalışmaların  her zaman destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Fatma ve Yağmur hanımların nezdinde tüm öğretmenlerimize özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90