banner102

Geri dönüşümü eğlenceye dönüştürdüler!

Eğitim, öğretimde akademik başarının yanında yaptığı farklı etkinlik ve projelerle başarılı faaliyetler gerçekleştiren 28 Şubat İlkokulu yeni bir çalışmayı daha tamamlayarak sunumunu yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Kasım 2022 Pazartesi 18:35
Geri dönüşümü eğlenceye dönüştürdüler!

28 Şubat İlkokulundan Şükriye Baş, Zeynep Murat, Sinem Erkan, Kadriye Özçiftçi ve Emel Kazan Sarıalioğlu adlı öğretmenlerin öğrencileriyle “Dönüştür, Oyna, Eğlen” etkinliği ile atık malzemeleri kullanarak, geri dönüşüme kazandırarak  hem geri dönüşümün önemine dikkat çekti hem de öğrencilerin kapalı alanlarda farklı oyun oynamalarına sağlayacak oyuncaklar ürettiler.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğretmen ve öğrencilerin yapmış olduğu öğrencilerin sunumlarını yaptığı “Dönüştür, Oyna, Eğlen” etkinliğine katıldı. Yapılan çalışmalar hakkında görevli öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu etkinlikle ilgili olarak; “ Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. Atık malzemeler kullanılarak geri dönüştürülmüş ve harika eserler ortaya çıkmış. Öğrencilerimiz bu sayede daha çevreci ve daha üretken olacaklarına inanıyorum. Ben burada geleceğin mucit çocuklarını görüyorum. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz hem öğreniyor, hem eğleniyorlar hem de zamanlarını etkili kullanıyorlar. Okul idaremizi de verdiği destek nedeniyle kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

28 Şubat İlkokulu Müdür Vekili Muhammet Beşel de etkinliklerine katılımları, maddi ve manevi  destekleri nedeniyle  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret  öğrenci ve öğretmenlerle çekilen fotoğrafla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90