banner102

Halk Eğitim Merkezinde kahvaltıda buluştular

Of Halk Eğitim Merkezi idaresi düzenleiği kahvaltı programıyla idareci ve öğretmenleri buluşturdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 15:48
Halk Eğitim Merkezinde kahvaltıda buluştular

Of Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan kahvaltı programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzonİl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan, Of Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çakırğlu,  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları İbrahim Ak, Hakan Kanlı, Of  Rehberlik ve Araştrma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı katıldı.

Hazırlanan güzel kahvaltı nedeniyle Kurum Müdürü M.Şevket Şahin’e teşekkür eden Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Aktaş kahvaltı sonrası öğretmen ve usta öğreticilerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Kurstaki iş ve işlemlerin daha etkili ve verimli yapılabilmesi için öğretmenlere dikiş makinası hediye edildi. Dikiş Makineleri  Kaymakam Hayrettin Çiçek,  Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu tarafından taktim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90