banner102

Halk Eğitim Merkezlerine ilgi artarak devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı okullarda yapılan örgün eğitimin yanında 7’den 70’e ülkedeki bütün vatadaşın ihtiyaç duyduğu alanlarda halkın eğitimini sağlayan yaygın eğitim kurumlar olan Halk Eğitim Merkezlerindeki eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Kasım 2021 Çarşamba 21:29
Halk Eğitim  Merkezlerine ilgi  artarak  devam ediyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da konununu ehemmiyetine binaen okul ziyaretlerinin yanında Halk Eğitim Merkezlerinde açılan kursları ziyaret ederek öğretmen ve kursiyerlerle buluşuyor. Bu anlayışla İl Müdürü Aktaş Of Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Teke tarafından karşılanan Müdür Aktaş’a Of Halk Eğitim Merkezi Müdür M. Şevket Şahin tarafından kurum hakında brifing verildi.

Brifingin ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş  Of Halk Eğitim Merkezinde devam eden kurslarda eğitim gören  kursiyerleri sınıflarında ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Müdür Aktaş ziyarette yaptığı değerlendirmede; “ Halk Eğitim Merkezlerimizdeki eğitimi çok önemsiyoruz. Bakanlığımız pandemi nedeniyle Halk Eğitim Merkezlermizde kesintiye uğrayan, azalan ilgiyi yine en üst seviyeye çıkartmak için büyük çaba sarfediyor. Bizler de onun için alanda arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların moral ve motivasyonu, azim ve kararlılığını artırmak istiyoruz. Of Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslardaki ilgi ve katılımdan mutlu olduk. Hocalarımızın ve kursiyerlerimizin arzu ve kararlılığınıı fevkalade olumlu buldum. Her yaştan kursiyerlerimiz pandeminin olumsuz etkilerinden kurtulmanın, yeniden bir beceri kazanmanın mutluluğunu yaşadığını gördüm. Bu kurslar sayesinde kursiyerlerimiz  hem yeni arkadaşlılar kurarak sosyalleşiyor, hem bir beceri kazanıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak duruma geliyorlar. Bizler de bu zamana kadar elimizden gelen desteği verdik inşallah bundan sonra da vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarında  tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurum idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Rabbimden  kazasız, belasız, sağlıklı bir yıl geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Günün anısına Of Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince yapılan tablo Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a taktim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90